(Denne artikel indeholder reklame)

Der er flere måder hvorpå du kan få et større rådighedsbeløb til når sommeren står for døren, og du skal afsted til jeres foretrukne forlystelsespark. Det handler i bund og grund om, at man ikke skal gå ned på oplevelser, blot fordi rejser koster lidt mere i sommerperioderne.

Der findes et hav af måder at spare penge på, og da jeg sidst blev gjort opmærksom på noget, som jeg ikke helt havde tænkt over før, så var det at betale med afbetaling – altså afbetaling over tid, uden at der er rente på beløbet.

Antallet af webshops hvor det er muligt at betale med afbetaling er stødt stigende – for nogle år tilbage, var det et sjældent syn, hvor det i dag ikke er overraskende, hvis de 5-10 største webshops inden for hver branche har en afbetalingsløsning. Dette er så småt også begyndt at blive populært hos rejseselskaberne, så når du rejser rundt i verden, kan du ligeledes vente lidt med at betale beløbet, sådan at du har lidt flere penge at lege med på rejsen (selvfølgelig skal du ikke låne bare for at låne – der kommer stadig en dag, hvor du skal betale, så det skal selvfølgelig være velovervejet).

Der kommer helt sikkert flere muligheder for kreditordninger

Vi lever i den digitale tidsalder, hvor der sker rigtig meget innovation inden for det digitale. Det samme sker ift. kreditordninger, hvor du helt sikkert allerede har oplevet, at kunne betale din ordre med ViaBill eller Klarna.

Ordninger som disse, spår jeg en lys fremtid, da det giver rigtig god mening, at virksomhederne vælger at tilbyde denne form for kredit, da det simpelthen bare er rart, at kunne sprede betalingen ud over en vis periode.

Jeg selv kan da huske, at da jeg blev far for første gang, kun der ualmindelig mange dyre poster ind, som vi ikke umiddelbart havde sparet op til.

Rutsjebane

Hvordan og hvorledes det foregår, fremgår altid ifm. tilbuddet fra virksomheden. Læs mere her. Så altså, forsøg da at sætte dig lidt ind i hele processen og overvej, om det er noget for dig. Det er i hvert fald én metode til at hverdagen til at hænge sammen på en lidt anderledes måde.