fra 585
BOOK NU

Sommerland Sjælland – Garant for grineflip og hyggestunder

Ingen anmeldelser
Created with Sketch.

Duration

1-2 dage

Created with Sketch.

Tour Type

Daily Tour

Created with Sketch.

Group Size

Unlimited

Created with Sketch.

Languages

___

Introduktion

Sommerland Sjælland byder på mere end 60 forlystelser, gode spisesteder og grønne oaser, hvor familien kan slappe af og hygge sig sammen.

Slap af i grønne omgivelser

Parken er nem at overskue, og når først I er inde, er både parkering og alle forlystelserne gratis.

Lad stress og jag blive hjemme – og nyd en hyggelig afslappet dag med masser af sanseindtryk. Duften fra tusindvis af blomster rammer næseborene og smagsløgene forkæles af maden.

Sommerland Sjælland i Danmark
© Sommerland Sjælland

I Sommerland Sjælland er der aktiviteter for alle. For de mindste er der Miniland, hvor man kan finde karruseller og forlystelser kun til de mindste.

Er man mere til fart og spænding, kan man i parken køre gokart på vores Samykart bane, tage en tur i Rally 88 og meget mere. Er hele familien i jungle stemning byder Sommerland Sjælland på en tur på tømmerflåde i Amazonas, eller en tur på vores junglesti.

Er du ikke til de store fysiske strabadser, kan du følge børnene på ‘oldestien’ ved siden af stiens jungleudfordringer.

Sommerland Sjælland i Danmark
© Sommerland Sjælland

Spændende events hele sæsonen

Sommerland Sjælland også på et væld af unikke lærerige events, hvor I kan blive klogere og komme helt tæt på spændende oplevelser.

I hele juni måned har Sommerland Sjælland besøg af Cirkus Mascot, der laver to forestillinger hver dag. Når først man er inde i parken er cirkusforestillingerne gratis.

Du har også mulighed for at komme i cirkusskole, hvor Cirkus klovnen lære spændende tricks. På sommerlandsj.dk kan du se, hvad der sker i parken på de ekstra sjove dage.

Sjællands største udendørs vandland

Sommerland Sjælland i Danmark
© Sommerland Sjælland

I Den Blå Lagune kan hele familien slå sig løs. Familiens yngste kan hygge i de rolige børnebassiner, mens vovehalsene kan kaste sig ud i våde vandrutsjebaner.

For de modigste er der Kamikazen. Denne vandrutsjebane byder på næsten frit fald i 17 meters højde og man skal ikke være højdeskræk. Det går stærkt, rigtig stærkt!

Der er også noget for legebørn i alle aldre. I Splashland er der masser sjask, pjask og plask – men pas på, man ved aldrig, hvor der bliver kastet vand på en fra.

Sommerland Sjælland app

Både i Den Blå Lagune og resten af parken kan du via Sommerland Sjællands app sætte ekstra gang i parken, når mobilsjov bliver en del af oplevelsen – både når du er på besøg, men også når du sidder hjemme i sofaen og vil skyde vand efter gæsterne i vandland eller affyre kanonerne på sørøverskibet Sorte Berta.

Besøger du vores klappegeder eller kanin ø, er der også mulighed med Sommerland Sjælland app at købe kanin- eller gedefoder.

Hent Sommerland Sjællands app og gå på opdagelse i parken allerede i dag!

Bo midt i Sommerland

Sommerland Sjælland i Danmark
© Sommerland Sjælland

I Sommerland Sjælland er det muligt at booke en af Sommerland Sjællands hytter eller hobbit-shelters, som giver jer mulighed for at bo midt i parken i gåafstand til forlystelser og spisesteder, for efter en dag i Sommerland Sjælland, kan spørgsmålet ”skal vi allerede hjem?” godt presse sig på.

Der findes hytter for alle i Sommerland Sjælland. De Store hyggehytter som var en nyhed i 2019 på ca. 50 m2, så er der Familiehyggehytterne der er ca. 30 m2, og hobbit-shelter der byder på simpel living og nærvær med familien.

Besøg Sommerland Sjælland

Du finder Sommerland Sjælland på Gl. Nykøbingvej 169, 4572 Nr. Asmindrup.

Her kan de se åbningstiderne for sæson 2020 – Jeg er sikker på, at de glæder sig til at se jer!

Sommerland Sjælland i Danmark
© Sommerland Sjælland
Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
3.5 based on 3 votes
Brand Name
Sommerland Sjælland
Product Name
Sommerland Sjælland

Tour's Location

Created with Sketch.
fra 585

Måske du også vil synes godt om

Få Nyheder & Gode

tilbud på ophold i parker og badelande