fra 675
BOOK NU

Djurs Sommerland – Nordens største sommerland

Ingen anmeldelser
Created with Sketch.

Duration

1-2 dage

Created with Sketch.

Tour Type

Daily Tour

Created with Sketch.

Group Size

Unlimited

Created with Sketch.

Languages

___

Introduktion

Er I til fart, leg og sjov for hele familien? Så glæd jer til Danmarks største rutschebaner, det kæmpestore Vandland og over 60 forlystelser for både små og store legebørn. Jeg vil helt sikkert anbefale jer, at tage en tur til Djurs Sommerland hvis muligheden byder sig.

Jeg har været i Djurs Sommerland 5 gange nu de sidste 20 år, hvor den seneste tur var i juni måned, 2019. Det kan selvfølgelig være svært at erindre hvordan det var, da jeg var der som 8-årig, men det var i hvert fald stadig vildt sjovt sidst jeg var afsted.

Djurs Sommerland er kåret til Nordens bedste sommerland for fjerde år i træk (2016, 2017, 2018 og 2019) – SUPER flot! Årets vildeste nyhed i 2019 var Tigeren, som også er Danmarks største Gyro Swing.

KÆMPE NYHED 2019: Tigeren – Danmarks største Gyro Swing

tigeren_danmarks_stoerste_gyro_swing_djurs_sommerland
© Djurs Sommerland

Er I klar til en oplevelse, der bider sig fast og aldrig slipper igen? Tigeren i Wild Asia er den højeste og hurtigste forlystelse i Djurs Sommerlands historie.

Med en topfart på 100 km/t, en svinghøjde på 45 meter og 100% frit udsyn, kræver Tigeren mod, mandshjerte og masser af dybe indåndinger.

Til gengæld får I en fantastisk flyvetur, I med garanti aldrig glemmer. Hvem prøver den først? I Wild Asia er der også godt nyt til de fartglade små. Glæd jer til børnerutschebanen, Jungle Rally, og familiekarrusellen, Safaribussen.

Bondegårdsland – for både børn og legeglade voksne

bondegaardsland-djurs-sommerland-forlystelsespark
© Djurs Sommerland

I det store Bondegårdsland er der sus og sjov for hele familien. Oplev det frie fald fra vandtårnene eller flyv af sted i rutschebanen i en sky af hønsefjer. Hvad med en snurretur i den roterende kostald?

Eller måske en springtur på de skøre frøer? Glæd jer til 10 forrygende forlystelser, hvor alle kan være med.

Mærk suset i Danmarks største rutschebaner

dragekongen-djurs-forlystelsespark
© Djurs Sommerland

På jagt efter fart og spænding? Djurs Sommerland byder på adrenalin-sus i absolut verdensklasse. I den nye DrageKongen – Europas hurtigste og længste Family Suspended Coaster er der garanti for sug i maven, når I pludselig dykker med 85 km/t fra 30 meters højde med benene frit svævende i luften.

Eller mærk suset i Juvelen, når I bliver skudt af sted to gange med op til 85 km/t i Danmarks længste rutschebane. Vilde vovehalse må heller ikke snyde sig selv for Piraten, der med sin højde på 32 meter og topfart på hele 90 km/t er kåret til én af verdens bedste rutschebaner.

Kæmpe Vandland og over 60 forlystelser

wild-river-kaempestort-vandland-med-over-1-kilometer--djurs-sommerland-badeland
© Djurs Sommerland

Når I har udforsket de 9 spændende temalande med alle de mange forlystelser, kan I tage en hyggestund i en af parkens mange grønne oaser. I kan også stille sulten i saloonen i det vilde vesten eller i piraternes hemmelige spisekammer.

Og glem ikke det kæmpestore Vandland, hvor I kan nyde solskinnet ved vandkanten eller få fuld fart på i de mange vandrutschebaner.

Magisk Halloween i efterårsferien

Når dagene bliver kortere, skrues op for (u)hyggen. Til Magisk Halloween i Djurs Sommerland kan I opleve 25.000 græskar, raslende skeletter og ægte hekse.

Glæd jer også til hele to Halloween Haunted Houses: HekseSkolen, som er en fortryllende oplevelse for hele familien, og GræskarFabrikken, hvor skræmmende gys venter om hvert hjørne.

Husk, I har fri adgang til alle parkens forlystlser, når entréen er betalt.

Sæson 2019: 4. maj – 20. oktober.

Du kan holde dig opdateret på åbningstiderne inde på deres hjemmeside: www.djurssommerland.dk

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
4 based on 10 votes
Brand Name
Djurs Sommerland
Product Name
Djurs Sommerland

Tour's Location

Created with Sketch.
fra 675

Måske du også vil synes godt om

Få Nyheder & Gode

tilbud på ophold i parker og badelande