10 bedste badelande i Tyskland

0
1265
badeland-i-tyskland-ostsee-therme

Badelande i Tyskland er blevet et kæmpe hit hos rigtig mange børnefamilier og vennepar. Du er sikret sjov for hele familien, når du drager mod et af badelandende i Tyskland. Det er alligevel anderledes end at tage en dukkert i en sø eller en tur på stranden. Det er alt i alt super sjovt at være i et badeland – både for voksne og børn.

I løbet af de senere år er der så småt begyndt at blomstre nye vandlande op rundt omkring i Tyskland. I de fleste badelande, er der en kombination af pools indendørs og udendørs – det er noget af en oplevelse for de små.

Læn dig tilbage og lad dig friste af de 10 bedste vandlande i Tyskland

1. Tropical Islands – Tysklands bedste badelande

badeland-i-tyskland-tropical-island

Der er masser af måder at afkøle i løbet af den tyske sommer. Splash rundt i byens Wasserspielplatz (vandlegepladser), tag en dukkert i søen eller i en af Tysklands bedste strande, eller du kan endda gå den anden vej og damp den op i saunaen. Men det sjoveste du kan få om sommeren er at gå til en vandland.

Tyske vandparker (Freizeitbad) er en ny udvikling, men disse spektakulære steder er det bedste sted at nyde bølgerne. Normalt en kombination af indendørs og udendørs pools for året rundt nydelse, de har massive dias for børnene og spa faciliteter for de voksne.

KLIK HER FOR AT SE DE BEDSTE DEALS PÅ HOTEL TÆT PÅ TROPICAL ISLAND

2. GALAXY ERDING – Europas største badeland

badelande-tyskland-galaxy-erding

Europas største vandrutschebane og landets største spa kombinerer 145.000m² perfekt vandland i Tyskland. Dens størrelse er nødvendig, da Therme Erding trækker næsten 1,5 millioner besøgende om året!

Med glider på i alt 2.500 meter op-og nedture er dette state-of-the-art vandparks handling. Højdepunkterne omfatter Magic Eye, en 360 meter lukket tube slide, angiveligt den længste i verden. Om sommeren åbner haven, udendørs swimmingpool og poolbarer med sportsfaciliteter til beachvolleyball, bordtennis og legepladser. Yderligere to vandrutschebaner åbner også i sæsonen.

I VitalOase kan gæsterne tage en pause under beroligende palmer. Besøg områder som Royal Spa, der er stylet efter en venetiansk palazzi. Og i modsætning til nogle af de andre steder på denne liste er saunaen børnevenlig og tilbyder endda verdens største infrarøde familie sauna.

KLIK HER FOR AT SE DE BEDSTE DEALS PÅ HOTEL TÆT PÅ GALAXY WATER PARK

3. Badeparadies Schwarzwald, Titisee-Neustadt

badeland-i-tyskland-badeparadies-schwarzwald

Den spændende vandland har 18 vandrutschebaner og en massiv bølgebasseng for at simulere alt det sjove af stranden. Der er attraktioner, der passer til alle niveauer af svømmer, herunder Tysklands længste 4-sporet matrutschebane til den eventyrlystne. Hold øje med deres blog, da de regelmæssigt har temabegivenheder, som Magical Fairy Tales.

Havde det nok sjov i solen? Chill out i området Palm og Wellness Oasis med flere saunaer.

 

KLIK HER FOR AT SE DE BEDSTE DEALS PÅ HOTEL TÆT PÅ BADEPARADIS SCHWARZWALD

4. Europa-Park

badelande-tyskland-europa-park

Ikke begrænset til vandattraktioner, Europapark er en fuldforlystelsespark. Der er tema lander, rutschebaner og scene shows.

Om sommeren er vandrittene i forkant. Atlantica SuperSplash, Poseidon Water Coaster og Tirol Log Flume Ride giver spændende spænding.

Hvis du går om vinteren, bemærk at de fleste vandture er lukket på grund af nedfrysningstemperaturer. Men du kan stadig tage en dukkert i hotellets swimmingpools året rundt.

 

KLIK HER FOR AT SE DE BEDSTE DEALS PÅ HOTEL TÆT PÅ EUROPA-PARK

5. Hansedom, Stralsund

badeland-i-tyskland-badeparadies-schwarzwald

HanseDom i Stralsund er det perfekte samlingspunkt for familier med børn. Højdepunkterne er de tre store vandrutchebaner, den vilde vild-flod og det store bølgebasin. I HanseDom is also a large wellness and spa area built as a Thousand-and-Night adventure. Badelandet er flot opbygget med palmer og inka dekorationer. Badelandet is built with a hotel that is perfect for an extended weekend or short break at the Baltic Sea town of Stralsund.

KLIK HER FOR AT SE DE BEDSTE DEALS PÅ HOTEL TÆT PÅ HANSEDOM

6. Aqualand Cologne

badeland-i-tyskland-aqualand

Aqualand mærke sin 150 meter lange slide Aquaconda, men det er ikke den eneste themed mega-slide. Prøv Aqua Canyon, Red Star og Bommerang med forskellige frie fald, twists.and stejle dykker.

Besøgende skal også udforske parkens grotter, der har dampdåse og 10 tema saunaer samt et tyrkisk bad.

 

KLIK HER FOR AT SE DE BEDSTE DEALS PÅ HOTEL TÆT PÅ AQUALAND COLOGNE

7. Ostsee-Therme Scharbeutz

badeland-i-tyskland-ostsee-therme

Denne spa og feriested på den baltiske kyst tager alle de vilde elementer i havet og tames dem til besøgende i alle aldre. Parken har 18.000 kvadratmeter termiske saltvandspooler, tropisk landskab og over 300 meter glider. For babyerne er der en separat babypool med en konsistent vandtemperatur på 34 grader Celsius. Therme er inden for synsvidde af Lübeckbugten, så besøgende kan få adgang til stranden.

Det voksne område omfatter en række saunaer fra eukalyptus til bio. Der er også afslapnings oaser, sportsstudio, solaria og massagebehandlinger. For at imødekomme dine andre behov skal du besøge restauranten, baren og butikken. Gran Belveder Spa & Golf Resort har også direkte adgang til termalbadet.

 

KLIK HER FOR AT SE DE BEDSTE DEALS PÅ HOTEL TÆT PÅ OSTSEE-THERME SCHARBEUTZ

8. AquaMagis

badeland-i-tyskland-aquamagis

Denne farverige park har tolv dias som The Green Kick (rørglide med en katapultstart) plus surfingoplevelser fra den nybegyndere Sauerland Surfer til 100 meter Crazy Surfer for professionelle.

Dekoration passer til det vandige tema med et piratskib og børnenes eventyrpool. I saunaafsnittet kan du nyde den økologiske træbastu med Amazonasbrus.

 

KLIK HER FOR AT SE DE BEDSTE DEALS PÅ HOTEL TÆT PÅ AQUAMAGIS

9. Ocean Wave

badelande-tyskland-ocean-wave

En imponerende 101 meter lang glide er smukt stylet som et fyrtårn, der tiltrækker både børn og voksne. Portholes på opstigningen afslører parkens udformning, før du bryder dig ned blandt bølgerne. Berolige eventuelle ømme muskler i det tropiske område med saunaer og dampbad.

 

KLIK HER FOR AT SE DE BEDSTE DEALS PÅ HOTEL TÆT PÅ OCEAN WAVE

10. Sport- und Badezentrum Fildorado

badeland-i-tyskland-schanzen-rutsche

Denne luksuriøse badeby ligger i nærheden af Stuttgart og består af en bølgebassin, doven flod, skød og udendørs pools samt spændende temaer. Black Hole-glideren omslutter skydere i mørket, mens springglideren har svømmere, der springer ind i handling.

Efter spændingen, læne sig tilbage og slappe af i saunaen. Der er aroma- og meditationsfaciliteter med alt fra panoramaudsigt til pejs sauna. Den tyske saunaforening har endda givet pladsen fem stjerner. Fancy!

 

KLIK HER FOR AT SE DE BEDSTE DEALS PÅ HOTEL TÆT PÅ SPORT-

Det er ikke overraskende, at vandlande i Tyskland er blevet så populære. Når vi surfer rundt på internettet, er det tydeligt at tyde ud fra diverse artikler, at forældre er ovenud tilfredse med turen i et af de fede badelande.

Sidst var det en mor, som havde været mor i 9 år. Hun havde nogle udfordringer med, at finde gode ferieområder, hvor hun virkelig kunne være sammen med sine børn uden at hun behøvede at gå på kompromis med sine egne behov.

Hun skrev: “Jeg tog for første gang i et badeland i sidste uge – det var i hvert fald første gang som mor. Jeg er ikke helt sikker på, hvordan det kan være muligt, men det er altså sandt. Jeg havde mere sjov end jeg har haft længe, meget mere end jeg forventede, bare det at jeg kom tæt på mine børn og legede med dem var helt fantastisk.

Vandparker tvinger dig (og dine børn) til at tage stikket ud. Jeg har kun haft en iPhone i et halvt år, men jeg indrømmer, at det hele tiden forbliver tæt. Vi tilbragte lidt over to timer på Coconut Cove Water Park (min lilleste var sulten til frokost), og jeg elskede ærligt elskede at forlade min telefon i bilen og være fri fra email, Facebook og forskellige andre apps, herunder spil mine børn leger. Det var en fantastisk måde at forbinde med mine børn i vandet ved at forlade elektronikken bagved.

Vand parker er overalt. Du behøver ikke at gå til en stor, langt væk vandland, som Adventure Island (Tampa, FL) eller Water Country USA (Williamsburg, VA) for at få en skør, våd oplevelse med dine børn. På Coconut Cove, som var lokal for mine svigerforældre i Boca Raton, FL, var der kun en doven flod, to store vandrutschebaner og et stort vandsporområde med springvand og tunneler, og vi kunne have haft det sjovt hele dagen .

tider til at gå til din lokale park for den bedste oplevelse. Vi gik til Coconut Cover Water Park på en fredag, da flere dag lejre var der, men for at være ærlig, var det stadig helt underholdende.

Er du en stor fan af vandparker? Jeg vil gerne høre, om du har flere tips og tricks til at have det sjovt og holde dig cool som en familie på vandparker.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes
Brand Name
Badelande i Tyskland
Product Name
Badelande i Tyskland

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here