Badelande i Tyskland er blevet et kæmpe hit hos rigtig mange børnefamilier og vennepar. Du er sikret sjov for hele familien, når du drager mod et af badelandende i Tyskland.

Det er alligevel anderledes end at tage en dukkert i en sø eller en tur på stranden. Det er alt i alt super sjovt at være i et badeland – både for voksne og børn.

I løbet af de senere år er der så småt begyndt at blomstre nye vandlande op rundt omkring i Tyskland. I de fleste badelande, er der en kombination af pools indendørs og udendørs – det er noget af en oplevelse for de små.

Læn dig tilbage og lad dig friste af de 10 bedste vandlande i Tyskland.

1. Tropical Islands – Tysklands bedste badelande

tropical-island-badeland-syd-for-tyskland-berlin
© Tropical Island

Tropical Island er af mange blevet kåret som Tysklands bedste badeland. Tropical Island ligger 60 km syd for Berlin, og det første du møder er en enorm hangar (fun fact er, at den førhen blev brugt til at lave luftskibe).

Tropical Island skal ikke kun ses som et badeland, med svømmingpools, vandrutsjebaner og nogle lænestole.

Tropical Island er super lækkkert indrettet med hele badestrande, beachvolley og områder perfekte til børn. Du finder også lækre laguner med stræmkanaler og jacuzzier.

Det er muligt at bade i badelandet 24 timer af døgnet – når mørket falder på, bliver badeområderne oplyst med lækre farver, hvilket har sin helt unikke charme.

Ophold ved Tropical Island: Er du sent ude, kan det godt være svært, at leje sig ind på værelserne på Tropical Island.

Find priserne på en tur til Tropical Island her.

2. Therme Erding – Europas største badeland

therme erding eine wasserpark in deutschland
© Therme Erding

Europas største vandrutschebane og landets største spa, Therme Erding, består af intet mindre end 145.000m² badeland. Hvert år besøger mere end halvanden million mennesker badelandet – så det sætter naturligvis nogle krav til størrelsen af området.

Europas største badeland tilbyder dig en bred vifte af vandrutsjebaner – eksempelvis de 16 højteknologiske vandrutsjebaner, der er lidt udover det sædvanlige.

Et af de helt store højdepunkter er Magic Eye, hvor turen starter i en højde på 22 meter og måler hele 360 meter i en lukket rutsjebane med belysning. Nogle mener at Magic Eye er den længste rutsjebane i verden?  

Therme Erding er ikke kun et lukket badeland. Om sommeren har du mulighed for at bruge din tid i den store og frodige have, i den udendørs svimmingpool og poolbarer samt sportsfaciliteter til beachvolley, bordtennis og mindre legepladser til børnene.

I har også muligheden for at bruge jeres dag i VitalOase, hvor I bl.a. kan slappe af i vandområder med termisk helbredende vand, saunaer og en fantastisk Bali Lounge. Derudover har I muligheden for at slappe af i de tre unikke vitale kilder:

  • Det Røde Hav
  • Selen-Jod
  • Calcium

(VitalOase er kun for personer over 16 år.)

3. Europa-Park

badeland-tyskland-europa-park
© Europa-Park

Europa-Park er et af de mest populære forlystelsesparker i verden. Europa-park har mere end 100 forskellige attraktioner og forlystelser. I 2017 blev Europa-Park kåret til at være Europas mest populære forlystelsespark af TripAdvisors brugere.

Årsagen til, at Europa-Park ikke er placeret som nr. 1 eller 2 på listen her er, at badelandet ikke er indendørs. Derfor er Europa-Park ideelt til dig, der gerne vil afsted i sommerperioden.

Det store spørgsmål er altid, om forlystelsesparken er egnet til familier med små børn. Det kan vi med ro i stemmen sige, at det er den! Der er simpelthen så mange små og mellemstore forlystelser, som stort set alle børn kan begå sig i – blot ifølge med en voksen.

Når det er sommer, kan du hygge dig med familien og deres vandforlystelser; Atlantica SuperSplash, Poseidon Water Coaster og Tirol Log Flume Ride.

Ophold ved Europa-Park: Er du sent ude, kan det godt være svært, at leje sig ind på værelserne på Europa-Park.

Find priserne på en tur til Europa-Park her.

4. Hansedom, Stralsund

badeland-i-tyskland-badeparadies-schwarzwald
© Hansedom

HanseDom er det store indendørs badeland, som ligger i Stralsund og er sammenbygget med hotellet Radisson Blu Stralsund.

Hansedom består af 123.000 kvadratmeter og består af alt hvad du kan tænke dig inden for sport, spa og forlystelser for børn og voksne. Højdepunkterne er de tre store vandrutsjebaner og det store bølgebassin, hvor der flere gange i timen bliver skruet op for bølgerne.

HanseDom er dekoreret med palmer og subtropiske planter. Udover det store badeområde med vandrutsjebaner kan I også bruge jeres dag i sportsområdet hvor i kan spille squash, tennis, badminton eller bruge tiden på klatrevæggen, i fitnesscentret eller i skønhedssallonnen.

Saunaområdet består af ikke mindre end 2.000 kvadrameter stort orientalsk wellnesscenter med 10 forskellige saunabade og spabade, massagebehandlinger, aromabehandlinger, kropsindpakninger med helende mudder eller kridt.

5. Ostsee-Therme Scharbeutz

badelande i tyskland

© Ostsee Therme

Ostsee-Therme Scharbeutz som du kan se på billedet, er et farverigt spa og feriested på den baltiske kyst.

Badelandet egner sig godt til børn og voksne i alle aldre. Badelandet er 18.000 kvadratmeter stort og indeholder termiske saltvandsbassiner, tropiske landskaber og over 300 meter rutsjebaner.

Ostsee-Therme Scharbeutz har også et område til babyer, hvor temperaturen holdes på 34 grader.

Bo under 1 kilometer fra Ostsee-Therme Scharbeutz her.

Vil du gerne ud og bade på stranden, er dette også muligt, da den kun ligger et stenkast fra badelandet.

Udover rutsjebaner og de mange swimmingpools er der også afslappende oaser, sportsområder, solarium og mulighed for at få en afslappende massage.

Vil du ikke så langt ned i tyskland – bør du tage et kig på Ostsee Damp Resort.

6. Aqualand Cologne

badeland-i-tyskland-aqualand
© Aqualand

Aqualand Cologne ligger i Köln og bestemt også et badeland, der er værd at besøge. En af de helt store vandrutsjebaner er den 150 meter lange Aquaconda.

I har mulighed for selv at medbringe mad- og drikkevarer og ellers kan i bruge dagen på at nyde de skønne omgivelser i de mere end 18.000 kvadratmeter. Der er desuden rig mulighed for den saunalystne til at prøve lidt forskellige saunaer, da Aqualand har mere end 10 saunaer i forskellige temaer.

7. Badeparadies Schwarzwald, Titisee-Neustadt

badeland-i-tyskland-badeparadies-schwarzwald
© Badeparadies Schwarzwald

Schwarzwald badeland ligger i Titisee-Neustadt og er et indendørs badeland med 18 vandrutsjebaner og store bølgebassiner. Bølgebassinerne er lavet til dig, der gerne vil opleve lidt bølger, som havde du været en tur på stranden.

Attraktiktionere i Schwarzwald badeland varierer meget. Du har både mulighed for at svømme helt almindeligt, lege i bølgebassinet eller , så der er noget til alle personer uanset om du gerne vil svømme, rutsje flere mand sammen i den 4-sporet rutsjebane, så

Den spændende vandland har 18 vandrutschebaner og en massiv bølgebassin for at simulere alt det sjove af stranden. Attraktionerne varierer meget, så der er noget til både børn og voksne i alle aldre.

8. AquaMagis

badeland-i-tyskland-aquamagis
© AquaMagis

I AquaMagis findes så at sige alt hvad vandhunde i alle aldre kunne tænke sig. AquaMagis et meget farverig badeland med rutsjebaner og muligheden for at surfe på kunstige bølger.

Badelandet er dekoreret i forskellige vandtemaer med både piratskibe og en eventyrpool til børnene. Badelandet har også en række saunaer og dampbade til fri afbenyttelse.

9. Ocean Wave

badelande-tyskland-ocean-wave
© OceanWave

En imponerende 101 meter lang glide er smukt stylet som et fyrtårn, der tiltrækker både børn og voksne. Portholes på opstigningen afslører parkens udformning, før du bryder dig ned blandt bølgerne. Berolige eventuelle ømme muskler i det tropiske område med saunaer og dampbad.

10. Sport- und Badezentrum Fildorado

badeland-i-tyskland-schanzen-rutsche
© Sport- und Badezentrum Fildorado

Sport- und Badezentrum Fildorado ligger tæt på Stuttgart og består af bølgebassiner, en kunstig flod, indendørs og udendørs pools og indretningen er lavet i forskellige temaer.

Tak til Sport- und Badezentrum Fildorado hvis du gerne vil slappe af i aroma- og meditationsfaciliteter med alt fra panoramaudsigt til pejsesauna.

Værd at bemærke er, at den tyske saunaforening har givet Sport- und Badezentrum Fildorado hele 5 stjerner for deres sauna-område.

Badelande i Tyskland er super populære

Det er ikke overraskende, at badelande og vandlande i Tyskland er blevet så populære. Når vi surfer rundt på internettet, er det tydeligt at tyde ud fra diverse artikler, at forældre er ovenud tilfredse med turen i et af de fede badelande.

Sidst var det en mor, som havde været mor i 9 år. Hun havde nogle udfordringer med, at finde gode ferieområder, hvor hun virkelig kunne være sammen med sine børn uden at hun behøvede at gå på kompromis med sine egne behov.

Hun skrev: “Jeg tog for første gang i et badeland i sidste uge – det var i hvert fald første gang som mor. Jeg er ikke helt sikker på, hvordan det kan være muligt, men det er altså sandt. Jeg havde mere sjov end jeg har haft længe, meget mere end jeg forventede, bare det at jeg kom tæt på mine børn og legede med dem var helt fantastisk.

Vandparker tvinger dig (og dine børn) til at tage stikket ud. Jeg har kun haft en iPhone i et halvt år, men jeg indrømmer, at det hele tiden forbliver tæt. Vi tilbragte lidt over to timer på Coconut Cove Water Park (min lilleste var sulten til frokost), og jeg elskede ærligt elskede at forlade min telefon i bilen og være fri fra email, Facebook og forskellige andre apps, herunder spil mine børn leger. Det var en fantastisk måde at forbinde med mine børn i vandet ved at forlade elektronikken bagved.

Badelande findes ikke kun i Tyskland

Der er badelande i stort set overalt. Du behøver ikke at gå til en stor, langt væk vandland, som Adventure Island (Tampa, FL) eller Water Country USA (Williamsburg, VA) for at få en skør, våd oplevelse med dine børn. På Coconut Cove, som var lokal for mine svigerforældre i Boca Raton, FL, var der kun en doven flod, to store vandrutschebaner og et stort vandsporområde med springvand og tunneler, og vi kunne have haft det sjovt hele dagen .

tider til at gå til din lokale park for den bedste oplevelse. Vi gik til Coconut Cover Water Park på en fredag, da flere dag lejre var der, men for at være ærlig, var det stadig helt underholdende.

Hvilket vandland eller badeland i Tyskland er din favorit?

Er du en stor fan af badelande? Jeg vil gerne høre, om du har flere tips og tricks til at have det sjovt og holde dig cool som en familie på vandparker.

Personligt har jeg det bedst med at invitere familien derhen, hvor det er et hotel med vandland – eller i hvert fald et sted hvor man kan overnatte. Her kommer det sig ikke så nøje, om det er i Nordtyskland, Sydtyskland eller lige i midten.

Dog har oparbejdet mig en kærlighed til Tropical Island samt et helt nyt sted for mig, som jeg ikke har nævnt i denne top 10; Ostsee Damp Resort.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
3.5 based on 44 votes
Brand Name
Badelande i Tyskland
Product Name
Badelande i Tyskland