fra 567
BOOK NU

Weissenhauser Strand i Tyskland – Forlystelsespark.com

Ingen anmeldelser
Created with Sketch.

Duration

1-2 dage

Created with Sketch.

Tour Type

Daily Tour

Created with Sketch.

Group Size

Unlimited

Created with Sketch.

Languages

___

Introduktion

Uanset om du holder ferien i lejligheder, bungalows eller penthouse lejligheder kan du være sikker på en ferie med succes!

Weissenhauser Strand er Østersøens perle, når det handler om sjove og alsidige aktiviteter for hele familien. Her er plads til hele familien, så pak kufferten og nyd en skøn ferie med frisk havluft og mange timers hyggelig underholdning.

Naturskøn badestrand ved Weissenhauser

Nyd udsigten ved den 3 km. lange sandstrand, eller hop i bølgerne og nyd 300 m. badestrand. Med kort afstand til alle ferieboligerne, bor du omgivet af klitter og et unikt naturlandskab. Der er et væld af aktivitetsmuligheder på stranden, og du kan nyde roen eller udfordre familien med vandpjaskeri.

Weissenhauser er et sandt badeparadis

Med en af Europas største subtropisk badelande, oplever du et sandt badeparadis hos Weissenhaüser Strand. Her finder du fantastiske vandoplevelser på 7500 m2. og et stort udvalg af bassiner og rutsjebaner for alle aldre. Der er altid 31 grader i badelandet, uanset om du er i det store vandtårn, som indbyder til det store vandpjaskeri, eller er i den 214 meter lange Aqua Racer rutsjebane på store baderinge.

Weissenhauser Strand byder på sjove vandoplevelser for alle

Weissenhauser Strand eine Wasserpark in Deutschland
© Weissenhauser Strand

Herudover kan du bl.a. finde en 75 m. Turbo vandrutsjebane, bølgerutsjebane, Wild Water kanalen, 3-sporet rutsjebane, 156 m. “Eventyr” rutsjebane, eller en 410 m² bølgebassin.

Mangler du derimod ro og afslapning kan du lægge dig i jacuzzien, i Sauna Landskabet, på sol-tagterrassen eller i “Slap af” områderne.

WaWaCo vandski og wakeboard

Prøv WaWaCo som er Weissenhäuser Strands vandski og wakeboard anlæg. WaWaCo foregår fra april til oktober, og er en af Weissenhäusers store attraktioner.

Banen er 600 m. med kædetræk og byder på mange udfordringer på forskellige niveauer. Der er mulighed for at lave tricks, afprøve forhindringer eller tage den lille lift der er etableret for nybegyndere.

Vild aktivitet – men i dit tempo!

Som begynder bliver du klædt på med praktiske tips, og i højsæsonen er der mulighed for at tilmelde sig et begynderkursus. I Warm-up tider bliver nybegyndere ligeledes tilbudt en mere afslappet introduktion til vandski- og wakeboard sporten via lav hastighed på kabeltræk.

Herudover tilbydes lynstartskurser til de første rigtige startsforsøg, som også er velegnet til de mindste gæster. Herfra gør øvelse mester, og måske opdager du en naturtalent i dig!

Hvis du hellere vil slappe mere af, er der mulighed for at få god underholdning ved at kigge på fra solterrassen. I dette område kan du ligeledes finde bistro, vollyball, trampoliner, hoppeborg og minizooen. På denne måde kan hele familien få del i oplevelsen.

Besøg Weissenhauser Strands eksotisk jungleland

Mød alligatorer, slanger, øgler, varaner, skorpioner, insekter, skildpadder og frøer, når i besøger Weissenhauesers jungle, også kaldet Dschungelland. Her kan i gå på eventyr i den 6000 m². store jungle, og udforske klippehulerne på egen hånd.

Verdens største indendørs junglesti

Weissenhauser Strand eine Wasserpark in Deutschland
© Weissenhauser Strand

Se det hele fra oven når du klatre til tops i en af de 16 forskellige stier der er inde i Dschungelland. Uanset om du er nybegynder, erfaren eller en vovehals, er der udfordringer som kan give sved på panden. Vil du blot bevæge dig op og ikke rundt, er der ligeledes en traditionel klatrevæg, som der kan prøves kræfter med. For de lidt mindre er der et kæmpe boldhav og populære trampoliner.

Afslapning og velvære hos Weissenhauser Strand

Find ro og fornyet energi i Dünenbad, som ligger i direkte tilknytning til Weissenhäuser Strands 4 stjernet strandhotel. I 32 graders varme kan du slappe af og bade i forskellige pools som sikre dig en følelse af velvære. Oplev sauna, dampbad, solarium, massage eller en af de mange wellness- og skønhedsbehandlinger som udbydes i Dünenbad.

Fitnesscenteret har et stort udvalg af moderne fitnessudstyr, og de specialuddannede trænere og sundheds instruktører står klar til at give dig en professionel rådgivning.

Romantisk nat på stranden

Nyd romantikken når solen går ned, og sov under de klare stjerner. Med sove-strandstole er det muligt at overnatte på stranden i vejrbestandig overdækning. De prisvindende sovestole er 1,30 x 2,40 m. og giver jer derfor masser af plads, og god komfort. Med havets brusen, og naturens smukke landskab, kan i nyde omgivelserne, og lade romantikken begynde.

Børneklub, sjov og spil

Kidz Club er fyldt med spændende børneaktiviteter, henvendt til børn over 4 år. Her er programmet fyldt med bl.a.bueskydning, svampejagt, fodboldgolf, biograf samt børnedisko, og hvem ved, måske kigger maskotterne Hops og Hasi forbi.

Herudover er det muligt at udfordre familien med bl.a. minigolf, tennis, bordtennis og streetball. Vil i have flere gode oplevelser med hjem er der rovfugle fremvisning og ugle vandringer på Falkonérgården, samt mulighed for at se museer, slotte, herregårde, gallerier, koncerter og teaterforestillinger i området.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes
Brand Name
Weissenhauser Strand
Product Name
Weissenhauser Strand

Tour's Location

Created with Sketch.
fra 567

Måske du også vil synes godt om

Få Nyheder & Gode

tilbud på ophold i parker og badelande