fra 945
BOOK NU

LEGO House i Billund

Ingen anmeldelser
Created with Sketch.

Duration

1 dag

Created with Sketch.

Tour Type

Daily Tour

Created with Sketch.

Group Size

Unlimited

Created with Sketch.

Languages

___

Introduktion

Endelig blev det vores tur til at besøge LEGO House – vores besøg varede 5 timer, og havde det ikke været vores andre planer den dag, havde vi nemt kunne bruge 2 timer mere på at bygge og lege.

Historien

LEGO House åbnede tilbage i september 2017, og siden da har især jeg været meget interesseret i, at besøge det nye lækre oplevelseshus i Billund.

(Er du allerede interesseret i at bruge en dag i LEGO House, er adressen: Ole Kirks Plads 1, 7190 Billund)

Funfact: Bjarke Ingels Group har teget LEGO House.

(Inden vi starter vil jeg sige, at jeg har undladt at vise HELE LEGO House i form af billeder, da jeg føler, at man skal opleve LEGO House uden at have set det hele)

Den overordnede oplevelse af LEGO House

Fedt, fedt, FEDT!

Det er den følelse vi havde efter vores besøg – også nu her, mange weekender efter, at vi besøgte LEGO House.

Man fik lyst til at være et barn igen – og det var så sandelig også dét vi brugte dagen på, nemlig at lege som var vi børn igen.

LEGO House taler til børn i alle aldre, og det er nemt at tænke sig tilbage til dengang man selv brugte eftermiddage, aftener og weekender på at lege med LEGO.

Dette var også tydeligt at se, når man stoppede op og betragtede resten af gæsterne – alle havde det sjovt, både unge såvel som ældre.

Flotte og fantasirige rammer

Selve bygningen er utrolig gennemført, og har du allerede haft en eller anden form for kontakt med de populære LEGO klodser, så kan du helt sikkert også forestille dig, hvor mange detaljer der var at finde overalt indenfor.

Indgangsområdet er stort og rummeligt, og enkelte steder gemte der sig da også små skatte (i hvert fald i mine øjne).

LEGO House Billund

Så du den fantastiske film fra 2013, hvor LEGO på utrolig spændende vis formidlede deres historie i form af en animationsfilm.

Filmen kan ses her:

LEGO House består af flere etager, som kan tilgås via elevatorer eller den store trappe midt i bygningen. Jeg vil til hver en tid anbefale folk at vælge trappen frem for elevatoren (hvis muligt), da trappen omfavner det store træ i stueetagen, som er bygget af intet mindre end 6.316.611 LEGO klodser – det er jo helt vildt!

LEGO House Billund

Fin akustik

På trods af, at der var mange børn under vores besøg, oplevede ingen af os, at der var problemer med at høre hinanden eller få “ro til at lege”. Det var en af de ting jeg selv var meget spændt på, for hvem leger ikke højlydt, når legen foregår med LEGO?

En anden ting er, at gangen og trapperne var ret brede, hvilket er positivt ift. de dage hvor mange turister tager et smut til LEGO House.

lego-house-billund-god-akustik
© LEGO House.

 

Imødekommende personale

Kan man andet end at smile, når man har været et sted henne, hvor personalet har været smilende, imødekommende og omhyggelige?

Sådan har vi det i hvert fald efter vores besøg. Receptionisterne var smilende, en fyr stod klar ved det store LEGO træ og var klar til at fortælle os om træet, detaljerne og dets historie.

lego-house-fantastisk-personale
© LEGO House.

Det samme gælder personalet i restauranten, som var lige som de skulle være. Personligt er jeg ikke så meget for, at personalet er anmassende, og jeg mærkede nærmest ikke noget til dem, medmindre at jeg havde behov for at snakke med dem.

Lækker LEGO mad

Vi spiste på MINI CHEF familierestauranten, hvor vi blev budt velkomne til en anderledes og sjov madoplevelse.

Bestillingsprocessen bliver den store vinder her, da det er nemt at forestille sig, hvordan børn i alle aldre, vil elske at skulle bestille maden hos deres private LEGO kok.

LEGO House Billund

(det hele bliver gjort vha. nogle LEGO klodser, som hver især symboliserer en af de forskellige retter.

LEGO House Billund

Lækker mad

Maden var overraskende lækker, og tager man prisen i betragtning, mener vi, at den er passende. Især fordi, at det var en virkelig god oplevelse både på det underholdningsmæssige og gastronomiske plan.

Har de rigtig travlt i restauranten, er det muligt at få en buzzer, sådan at I bliver kaldt til restauranten, når de har ledige pladser til jer.

Aktiviteter i LEGO House

Hvor skal jeg starte?

Der er VIRKELIG mange fede ting at give sig til at lege med. Er man meget fantasifuld af sind, er LEGO House det helt rigtige sted at tage hen, for der er så sandelig mange fantasifulde kreationer overalt – også dem man skal kan tage del i.

LEGO House Billund

Jeg husker tilbage til mine unge år, hvor min far tog mig med i LEGOLAND for at programmere vores egen LEGO robot til en robot-duel mod resten af deltagerne. Derfor varmer det mit hjerte, at de i LEGO House har lavet en aktivitet, hvor man vha. en robot, skal hjælpe Legofolket med at optø mammutter og hjælpe dem tilbage til redningsskibet.

LEGO House Billund

LEGO House Billund

Filminstruktør – hvem mig?

Gemmer der sig en filminstruktør i maven, er det også muligt at instruere sin helt egen LEGO film, hvor man vha. mange små klip, laver en kort LEGO film.

Kreativiteten ville ingen ende tage, og vores film blev tilnærmelsesvis et mesterværk (ifølge os selv).

Overnatning ved LEGO House

Kommer i langvejs fra, og vil I gerne overnatte i nærheden af LEGO House, er dette intet problem. Der er mange forskellige overnatningsmuligheder i Billund, hvor LEGOLAND Hotel & Conference måske er en mulighed?

Overnatningsmulighederne kan i læse meget mere om inde på visitbillund.dk/danmark/hoteller-og-kroer

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes
Brand Name
LEGO House
Product Name
LEGO House

Tour's Location

Created with Sketch.
fra 945

Måske du også vil synes godt om

Få Nyheder & Gode

tilbud på ophold i parker og badelande