fra 1,240
BOOK NU

Phantasialand – Forlystelsespark i Tyskland

Ingen anmeldelser
Created with Sketch.

Duration

1-3 dage

Created with Sketch.

Tour Type

Daily Tour

Created with Sketch.

Group Size

Unlimited

Created with Sketch.

Languages

___

Introduktion

© Phantasialand – hvor langt nede i Tyskland?

607 km fra Padborg-grænsen – ca. 5.5 timers kørsel

597 km fra Puttgarden-færgen – ca. 5.5 timers kørsel

635 km fra Warnemunde ved Rostock-færgen – ca. 5.75 timers kørsel

© Phantasialand forlystelsespark

Phantasialand er Tysklands næstmest besøgte forlystelsespark med mere end 2 millioner besøgende om året. En af årsagerne hertil er, at Phantasialand også har åbent i visse perioder af vinteren. Forlystelsesparken blev åbnet tilbage i 1967 og beliggenheden er i en gammel mine, hvilket har givet rigtig gode muligheder for at komme til og fra forlystelsesparken samt parkering.

Lige som flere af de andre tyske forlystelsesparker, er Phantasialand opdelt i flere forskellige temaområder: Fantasy, Mexico, Chinatown, Mysteryl, Afrika og Berlin i 1920’erne.

Selve parken er opdelt af et kæmpe gade, hvor I på den ene side finder et børnevenligt område, et fantasiland, hvor fantasien frit kan tage børnene med på tur. På den anden side finder i forlystelserne i områderne Afrika, Mexico og Chinatown.

Rutsjebaner i © Phantasialand

forlystelsespark-tyskland-Phantasialand
©Phantasialand

Hvis du er på jagt efter spænding og et sus i maven, så vil du følge dig mere end forkælet i Phantasialand. Forlystelserne er actionfyldte og sjove på samme tid.

Taron er helt sikkert også en tur værd. Super fed rutsjebaner hvor du virkelig får fart på blandt lækre omgivelser.

For små børn

Hånden på hjertet, Phantasialand er virkelig en god forlystelsespark for børn. De fleste forlystelser egner sig til børn (nogle af dem i selskab med en voksen).

Temaområderne er i sig selv en fantastisk oplevelse for de mindste, hvilket bliver krydret med oplagte figurer, der går rundt og underholder parkens gæster mellem turerne i forlystelserne og madboderne.

Phantasialand utrykker selv, at i forlystelsesparken er børnene konger, og de skal behandles derefter. Forlystelser som den lystige papagøje, skyernes luftpost og Die Fröhliche Bienchenjagt hvor I en forlystelse formet som en frø, jagter bierne rundt omkring på forlystelsen.

forlystelse-tyskland-froehliche-bienchenjagd
© Phantasialand

For de voksne

Hvor skal vi næsten starte. Der er så mange gode forlystelser at skulle forbi. I fantasy-området kan Winja’s Fear & Force helt bestemt anbefales.

En anden klar anbefaling er Mouse Assault, hvor man imens man kører forlystelsen, skal prøve at score point ved at skyde 3D-mus rundt omkring banen. Super underholdende, både for børn og voksne.

Hvis I virkelig gerne vil mærke sommerfuglene i maven, så er Talocan også helt sikkert en forlystelse for jer. Efter nogle helt rolige ture i starten, må man ellers sige, at der kommer fart på, og det er de færreste der kan sige, at det ikke er en vild forlystelse.

Priser hos © Phantasialand

Alle priserne samt åbningstider kan ses inde på Phantasialands egen hjemmeside. Nedenfor kan du finde links til siderne hvor de specifikke oplysninger står skrevet. Du vil ligeledes kunne finde oplysninger om parkeringsmulighederne.

Link til Phantasialand: https://www.phantasialand.de/

Overnatningsmuligheder ved © Phantasialand

Der er flere muligheder for at overnatte på Phantasialand. Hotel Matamba er den billigste af de to hoteller. Hotellet har lige som forlystelsesparken, sit eget tema. Hele hotellet er bygget og udsmykket som var det en afrikansk landsby.

Hotellet er familievenligt og for en familie på 4 er der rig mulighed for at sove godt.

Få mere ud af jeres tur til Phantasialand

Hamborg (på vej ned til Phantasialand – 4 timer væk)

Hamborg er Tysklands næststørste by og Europas 8. største by og bestemt et besøg værd. Hamborg ligger 4 timer forinden Phantasialand og kunne sagtens være et ideelt sted lægge forbi inden at I kommer til forlystelsesparken.

I Hamborg finder I et stort antal af parkeringshuse tæt på centrum til fornuftige priser, så I kan parkere bilen og gå en tur i det indre Hamborg. Helt inde i centrum har i eksempelvis mulighed for en kanalrundfart som sejer minimum én gang i timen i dagtimerne. Af seværdigheder er også den store zoologiske have, Hamburg Zoo.

McArthur Designeroutlet i Neumünster (på vej ned til Phantasialand – 4,5 timer væk)

Lige inden Hamborg kommer i tæt forbi Neumünster, hvor McArthur Designeroutlet ligger og venter på jer. I skal bestemt gøre jeg selv den tjeneste, at tage et smut forbi Neumünster, hvor du finder en hel by kun med outlet – altså meget billigt tøj og endda modetøj!

Vi er flere der tænker, at når nogen bruger outlet i en sætning, så lugter det af en overproppet idrætshal med kjoler i alt for små eller store størrelser, som butikkerne prøver at presse ned over hovedet på os. Den tanke kan du/I godt glemme, for sådan er det slet ikke i McArthur designeroutlet i Neumünster.

McArthur designeroutlet er kort fortalt, et område fyldt med omkring 125 butikker, der sælger deres produkt er med op til 60-70% rabat. Af mærkevarerne kan nævnes: Gucci, Ralph Lauren, Hugo Boss, Nike, Levis, Pillyvet, Le Creuset, Triumph og Michael Kors.

Så uanset om I mangler noget at lave på et længere ophold i området omkring Phantasialand, eller om i blot er på vej ned gennem Tyskland for en enkelt dag, så bør i tage forbi Neumünster.

Tag dog og sæt nogle timer af, for der er virkelig mange butikker, og der er noget til alle i bilen. Så timerne kan hurtigt løbe fra jer.

Rutevejledning til Phantasialand

Det er efterhånden blevet så nemt at finde vej. I stedet for, at du læser ruten her på siden, så kan du hurtigt få en præcis rutevejledning til Phantasialand. Se den her.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
2.5 based on 4 votes
Brand Name
Phantasialand
Product Name
Phantasialand

Tour's Location

Created with Sketch.
fra 1,240

Måske du også vil synes godt om

Få Nyheder & Gode

tilbud på ophold i parker og badelande