fra 772
BOOK NU

Canada’s Wonderland – Forlystelsespark og badeland i Canada

Ingen anmeldelser
Created with Sketch.

Duration

1-2 dage

Created with Sketch.

Tour Type

Daily Tour

Created with Sketch.

Group Size

Unlimited

Created with Sketch.

Languages

___

Introduktion

Der findes mere end 400 forlystelsesparker i Nordamerika, så det kan godt være svært at finde ud af, hvilken af de mange, I skal besøge. Mit bud er dog, at I bør kigge Canada’s Wonderland, som er en rigtig familiepark, med en stor fanbase og rigtig mange tilbagevendende gæster.

Sjove fakta:

  • Der bliver solgt mere end 120.000 hotdogs og 130.000 pizzaer om året
  • Parken har tæt på 6.000 træer og 75.000 buske
  • Parkeringspladsen har plads til intet mindre end 10.300 parkerende biler (parkeringsområdet er hele 3.000.000 m2 stort)
  • I skrivende stund har Canada’s Wonderland hele 857.277 følgere på Facebook!
  • Sidst men ikke mindst, bliver der fundet mere end en 500.000 legetøj rundt omkring i parken
© Canada’s Wonderland

Lidt om Canada’s Wonderland

Canada’s Wonderland ligger i Vaughan, Ontario, og er en kæmpe forlystelsespark på 300+ hektar med mere end 200 attraktioner, hvoraf 17 af dem er skelsættende rutsjebaner. Du er måske bekendt med deres populære Splash Works, som er et 20 hektar stort vandland.

Canada’s Wonderland drives af Cedar Fair Entertainment Company (NYSE: FUN), som er et offentligt handlet partnerskab og er en af de største regionale operatører af forlystelsesparker i verden.

Forlystelsesparken er opdelt i flere forskellige temaområder, der omfatter Action Zone, KidZville, White Water Canyon, International Street, Splash Works, Medieval Faire, L9 Celebration Plaza, Planet Snoopy og International Festival.

canadas-wonderland-badeland-forlystelsespark-nordamerika
© Canada’s Wonderland

Er det en af de varmere dage, vil jeg helt klart anbefale jer, at tage badetøj med, og besøge Spalsh Works. Det er en god idé at komme tidligt, da det selvfølgelig godt kan blive lidt crowded op på dagen. Det skal dog siges, at du finder det største bølgebassin i landet, så du finder altså ikke et større bassin.

11 forlystelsesparker, tre vandlande og fire hoteller

De driver i skrivende stund hele 11 forlystelsesparker rundt omkring i verden, samt to udendørs vandlande, et indendørs vandland og fire hoteller.

Parkerne:

canadas-wonderland-forlystelsespark
© Canada’s Wonderland

Det er muligt at overnatte ved:

  • Carowinds
  • CedarPoint
  • Kings Dominion
  • Knott’s
  • World of Fun / Oceans of Fun

Forlystelser i Canada’s Wonderland

Vil I være sikre på, at I besøger en park, hvor I kan være underholdt af diverse attraktioner og forlystelser, så er Canada’s Wonderland helt sikkert en overvegelse værd.

Med de mere end 200 attraktioner og forlystelser, er der rigeligt at se til (måske burde I afsætte mere end en enkelt dag).

Nedenfor er der en kort video af Yukon Striker.

Yukon Striker lanceres i et samarbejde med SickKids, hvor man i forvindelse med indsamlingen til SickKids, får et gratis entrebillet, for hver $100 man indsamler ifm. en konkurrence, hvor 72 personer vinder en plads på den første tur Yukon Striker skal på.

Dét i sig selv synes jeg er rigtig stort. Det er da mega fedt, at en forlystelsespark gør noget for at indsamle, og tilmed kan krydre det lidt med, at hylde de personer, som gør en indsats for at indsamle penge til SickKids.

“Vi er i gang med den største fundraiser-kampagne i den Candinadiske sundhedssektor nogensinde, og vi er taknemmlige for, at Canada’s Wonderland og deres tilhængere gør så meget for at hjælpe os med at nå vores ambitiøse mål;” siger James Powell, direktør, Cause Marketing, SickKids Foundation.

“De indsamlede penge vil vi hos SickKids kunne bruge til fortsat at finansiere kampen mod de største sundhedsmæssige udfordringer hos børn.”

Maden i Canada’s Wonderland

Som altid, kigger vi også på mulighederne for mad i Canada’s Wonderland. Alt i alt vil jeg sige, at der er noget for alle og enhver.

Store som små.

Du kan også finde diverse deals på deres hjemmeside, såsom “All Day Dining” eller en “Single Meal Deal”. Hvilket jeg bestemt ikke synes er dyrt.

Er du allergiker, skal du ikke frygte, at du ikke får noget at spise. Canada’s Wonderland imødekommer behovet for mad uden gluten og laktose mv., så du kan roligt lade madpakken blive derhjemme.

Du kan finde alle deres allergivenlige muligheder lige her: https://www.canadaswonderland.com/help/dietary-needs.

Du kan også læse meget mere om parken inden på deres hjemmeside. Jeg tror på, at I nok skal få jer en fantastisk tur.

Tak fordi du læste med – det værdsætter jeg rigtig meget!

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
3.5 based on 6 votes
Brand Name
Canada’s Wonderland
Product Name
Canada’s Wonderland

Tour's Location

Created with Sketch.
fra 772

Måske du også vil synes godt om

Få Nyheder & Gode

tilbud på ophold i parker og badelande