fra 500
BOOK NU

Tripsdrill – Forlystelsespark og Zoologisk have i Tyskland

Ingen anmeldelser
Created with Sketch.

Duration

1-3 dage

Created with Sketch.

Tour Type

Daily Tour

Created with Sketch.

Group Size

Unlimited

Created with Sketch.

Languages

___

Introduktion

© Tripsdrill – hvor langt nede i Tyskland?

803 km fra Padborg-grænsen – ca. 8 timers kørsel

783 km fra Puttgarden-færgen – ca. 8 timers kørsel

818 km fra Warnemunde ved Rostock-færgen – ca. 7.5 timers kørsel

Tag på oplevelse i tysklands første forlystelsespark. Oplev den historiske tyske stemning, som byder på en blanding af forlystelser for både mellemstore og små. Indimellem forlystelserne finder man dyr som både kan fodres og i nogle tilfælde klappes.

© Tripsdrill ligger tæt ved den sydtyske by Stuttgart, og den sydtyske kultur er kendetegnet ved parkens, hvor der er kræset for den akitektoriske detalje. Med andre ord er © Tripsdril en oplevelse både for små og store vildbasser, samt dem som gerne vil hygge og opleve den sydtyske stemning, som parken emmer af.

forlystelsespark-tripsdrill-vandland-min
© Tripsdrill

© Tripsdrill forlystelsespark

Tripsdrill er opført i 1929 hvor Eugene Fisher opførte en legevindmølle som børn kunne lege i. Møllen er stadig velbevaret, og selvom den ikke længere er til at lege i, danner den sammen med de store træer en flot midte i den store park, hvor der er plads til et kort hvil imens børnene turnerer videre.

Der bliver naturligvis serveret traditionel sydtysk mad, som eksempel vis “karry wurst”,”wienerschnitzel” og den tyske “Brezel” saltkringle. Hvis tyske retter ikke er din (eller børnenes) livret er der samtidig mulighed for at købe almindelige retter, som pizzaer, burgere og salater ved restauranterne som ligger rundt om i parken.

Restauranterne har fokus på børnene, og du kan forvente at personalet skabber en lejende stemning. Priserne er ligeledes ikke urimelige.

Når du køber billet til © Tripsdril parken har du ligeledes gratis adgang til Tripsdrils naturpark, hvor du kan opleve brune bjørne, arctiske ulve, vilde heste, rovfugle og fritående hjorte – naturligvis under sikre forhold for hele familien. Dagligt vises der en rovfugle demonstration, hvor hele familien kan opleve hvordan rovfugle jager.

Rutsjebaner i © Tripsdrill

tyskland-forlystelsespark-tripsdall
© Tripsdrill

Anbefalingsværdigt er The Mammut, G’sengte Sau, Donnerbalken og Badewannen Fahrt. Super gode forlystelser som uden tvivl skal stå højest på dagens liste.

© Tripsdrill er en rigtig familiepark, hvilket godt kan ses på størrelserne af forlystelserne. Ikke desto mindre, er der noget til alles smag.

Uanset hvor vildt du vil have dine ture op i skyerne. Vil du derfor gerne opleve en ordentlig susen i maven og komme rundtosset ud af forlystelserne, så er © Tripsdrill ikke stedet.

Du skal tværtimod tage til© Tripsdrill hvis du gerne vil opleve en klassisk tysk forlystelsespark med en masse andet at byde på. De nymoderne forlystelser med fuld fart over feltet har ikke fundet vej til © Tripsdrill – hvilket vi ønsker at give cadeau for.

Så er du på udkig efter en forlystelsespark med ro over feltet, hvor du kan fornemme en fantastisk stemning i idyliske rammer, så vil du elske © Tripsdrill.

For små børn

forlystelsespark-tripsdrill-boern-tyskland-min
© Tripsdrill

Der er et utal af aktiviteter for jer med børn. Slip dem løs i legelandet som ses ovenfor eller tag dem med i den skønne dyrepark. De fleste af forlystelserne kan også sagtens afprøves med børnene, da de som tidligere nævnt, ikke er de vildste på skalaen.

For de voksne

© Tripsdrill er og bliver en familiepark. Vil du gerne afsted i en forlystelsespark, hvor du kan få lov at nyde forlystelserne sammen med dine børn, så er stedet helt perfekt.

For de der elsker dyr

Dyrelivet i Tripsdrill er helt fantastisk. Du kan komme helt tæt på dyrene og der er nok at se til en hel dag. Dyreparken holder oftest åben mellem 09.00-18.00, men for god ordens skyld bør du undersøge hvorvidt tiden har ændret sig.

Dyreparken er en smule adskildt fra selve forlystelsesparken, så adgangen menes at kunne købes separat.

Priser hos © Tripsdrill

Alle priserne samt åbningstider kan ses inde på Tripsdrills egen hjemmeside. Nedenfor kan du finde links til siderne hvor de specifikke oplysninger står skrevet. Du vil ligeledes kunne finde oplysninger om parkeringsmulighederne.

Link til Tripsdrills hjemmeside: https://tripsdrill.de/

2-dags billetter til © Tripsdrill

© Tripsdrill kan sagtens holde dig og dit slæng beskæftiget i mere end én dag. Skulle dette være tilfældet, har i mulighed for at købe jer et 2-dags billetter.

 Parkering ved © Tripsdrill

Forlystelsesparkens gæster kan parkere frit dagen lang, hvilket koster omkring € 4-7 ved de andre tyske forlystelsesparker.

Overnatningsmuligheder ved © Tripsdrill

Træhuse

forlystelsespark-tripsdrill-boern-overnatte-min
© Tripsdrill

Du har mulighed for at overnatte i et af © Tripsdrill’s fantastiske træhuse, som passer til 2-4 personer. Er I flere, er der også enkelte 5-6 personers træhuse.

Træhusene skal bookes online på deres hjemmeside.

Shepherds vogne

forlystelsespark-tripsdrill-overnatte-min
© Tripsdrill

Kunne du tænke dig at sove i en af de fine Sheperds vogne? Der er plads til 5 gæster i hver vogn – med 1 dobbeltseng og 2 køjesenge.

Få mere ud af jeres tur til Tripsdrill

Hamborg (på vej til Tripsdrill – 6 timer væk)

Hamborg er Tysklands næststørste by og Europas 8. største by og bestemt et besøg værd. Hamborg ligger 4 timer forinden Phantasialand og kunne sagtens være et ideelt sted lægge forbi inden at I kommer til forlystelsesparken. I Hamborg finder I et stort antal af parkeringshuse tæt på centrum til fornuftige priser, så I kan parkere bilen og gå en tur i det indre Hamborg. Helt inde i centrum har i eksempelvis mulighed for en kanalrundfart som sejer minimum én gang i timen i dagtimerne. Af seværdigheder er også den store zoologiske have, Hamburg Zoo.

McArthur Designeroutlet i Neumünster (på vej til Tripsdrill – 6,5 timer væk)

Lige inden Hamborg kommer i tæt forbi Neumünster, hvor McArthur Designeroutlet ligger og venter på jer. I skal bestemt gøre jeg selv den tjeneste, at tage et smut forbi Neumünster, hvor du finder en hel by kun med outlet – altså meget billigt tøj og endda modetøj!

Vi er flere der tænker, at når nogen bruger outlet i en sætning, så lugter det af en overproppet idrætshal med kjoler i alt for små eller store størrelser, som butikkerne prøver at presse ned over hovedet på os. Den tanke kan du/I godt glemme, for sådan er det slet ikke i McArthur designeroutlet i Neumünster.

McArthur designeroutlet er kort fortalt, et område fyldt med omkring 125 butikker, der sælger deres produkt er med op til 60-70% rabat. Af mærkevarerne kan nævnes: Gucci, Ralph Lauren, Hugo Boss, Nike, Levis, Pillyvet, Le Creuset, Triumph og Michael Kors.

Så uanset om I mangler noget at lave på et længere ophold i området omkring Phantasialand, eller om i blot er på vej ned gennem Tyskland for en enkelt dag, så bør i tage forbi Neumünster.

Tag dog og sæt nogle timer af, for der er virkelig mange butikker, og der er noget til alle i bilen. Så timerne kan hurtigt løbe fra jer.

Rutevejledning til Tripsdrill

Det er efterhånden blevet så nemt at finde vej. I stedet for, at du læser ruten her på siden, så kan du hurtigt få en præcis rutevejledning til Tripsdrill.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
2.5 based on 4 votes
Brand Name
Tripsdrill
Product Name
Tripsdrill

Tour's Location

Created with Sketch.
fra 500

Måske du også vil synes godt om

Få Nyheder & Gode

tilbud på ophold i parker og badelande