Bag om siden

Hej og velkommen til vores side om forlystelser i lande som Danmark, Tyskland, England, Frankrig og Italien! Det kan ikke siges nok, hvor taknemmelige vi er for, at du har valgt at besøge os her på siden. Vi får efterhånden en del besøgende og af og til får vi da også en mail med spørgsmål eller blot ros til siden. Så igen, mange tak!

Vi kan godt uden uro i stemmen sige, at Forlystelsespark.com er et af Danmarks bedste hjemmesider med informationer om forlystelser rundt omkring i europa.

Formålet er udelukkende at være din guide til at finde det næste sted du skal på tur med familien eller vennerne. Vi har altid fået vores informationer fra venner og bekendte, men nu hvor teknologien tillader det, og vi begynder at informationssøge online frem for offline, så var det selvsagt attraktivt at starte Forlystelsespark.com op.

Hvis vi på nogen måde kan hjælpe dig afsted på en fantastisk tur til et forlystelsesland, så har vi opnået vores målsætning. Vidensdeling er immervæk noget af det herligste man kan foretage sig.

På nogle af siderne vil du kunne støde på et affiliate-link. Affiliate-links er faktisk det der betaler for at Forlystelsespark.com kan holdes kørende – vi får nemlig udbetalt en lille kommission, når du har klikket på et af de her affiliate-links, og efterfølgende køber et produkt eller service på den side, som du har trykket dig ind på. Det er vigtigt for os at understrege, at det ikke kommer til at have nogen form for påvirkning på, hvor meget du betaler for produktet eller servicen.

Så læn dig tilbage og bevæg dig rundt på siden – hvis du ikke har fået nok, så vil vi anbefale dig at smutte en tur forbi YouTube, hvor mange af turene i de forskellige forlystelser ofte er blevet filmet op lagt op til frit udsyn. Blot husk at spænde selen, da nogle af forlystelserne trækker tænder ud af selv de mest hærdede forlystelsesentusiaster.

Er der noget på siden, som du ikke er enig i, er du velkommen til at smide og en mail via vores kontaktformular. Kender du til en forlystelsespark som ikke er på listen, så hører vi også gerne fra dig 🙂