Bag om siden

Hej og velkommen til min side om forlystelser i lande som Danmark, Tyskland, England, Frankrig og Italien! Det kan ikke siges nok, hvor taknemmelige jeg er for, at du har valgt at besøge mig/os her på siden. Forlystelsespark.com får efterhånden en del besøgende og af og til får jeg da også en mail med spørgsmål eller blot ros til siden. Så igen, mange tak!

(Inden vi kommer for godt i gang, vil jeg sige, at du kan komme i kontakt med mig på [email protected])

Sociale profiler

Formålet med Forlystelsespark.com

Formålet er udelukkende at være din guide til at finde det næste sted du skal på tur med familien eller vennerne. Jeg får som regel altid informationerne fra venner og bekendte, men nu hvor teknologien tillader det, og vi begynder at informationssøge online frem for offline, så var det selvsagt attraktivt at starte Forlystelsespark.com op.

heide-park-sjov-forlystelsespark

Hvis jeg på nogen måde kan hjælpe dig afsted på en fantastisk tur til et forlystelsesland, så har jeg opnået vores målsætning. Vidensdeling er immervæk noget af det herligste man kan foretage sig.

På nogle af siderne vil du kunne støde på et affiliate-link. Affiliate-links er faktisk det der betaler for at Forlystelsespark.com kan holdes kørende – jeg får nemlig udbetalt en lille kommission, når du har klikket på et af de her affiliate-links, og efterfølgende køber et produkt eller service på den side, som du har trykket dig ind på. Det er vigtigt for mig at understrege, at det ikke kommer til at have nogen form for påvirkning på, hvor meget du betaler for produktet eller servicen.

Gør dig klar til at spænde selen

Så læn dig tilbage og bevæg dig rundt på siden – hvis du ikke har fået nok, så vil jeg anbefale dig at smutte en tur forbi YouTube, hvor mange af turene i de forskellige forlystelser ofte er blevet filmet op lagt op til frit udsyn. Blot husk at spænde selen, da nogle af forlystelserne trækker tænder ud af selv de mest hærdede forlystelsesentusiaster.

Er der noget på siden, som du ikke er enig i, er du velkommen til at smide og en mail via vores kontaktformular. Kender du til en forlystelsespark som ikke er på listen, så hører jeg også gerne fra dig 🙂

Er du mere til tysk, kan du besøge søstersiderne; Freizeitparkeuropa.de og Themeparkeurope.com.