Er du i Spanien, og mangler en aktivitet som vil glæde hele familien, er en tur i en af landets fede forlystelsesparker en rigtig god idé! Vi har i hvert fald haft stor glæde af at besøge de forskellige forlystelsesparker.

For os er handler en tur i en forlystelsespark ikke blot om forlystelserne, men en kombination af parkens udsmykning, indeling af såkaldte temaområder, personalets venlighed overfor os og ikke mindst børn og alt det gastronomiske.

Efter at have prøvet et stort udvalg af forlystelsesparkerne i Spanien, har vi udvalgt de fem parker, som vi mener, er de bedste.

Inden vi går i gang med listen, vil vi gerne understrege, at stort set alle forlystelsesparkerne i Spanien er familievenlige. Størrelserne på parkerne varierer, men ens for dem alle (næsten) er, at de også områder med et badeland. Stråler solen derfor frem på en skyfri himmel, er det ofte muligt at blive afkølet i badeområdet.

Lad os komme i gang.

4. © Tibidabo i Barcelona, Spanien

forlystelsespark-spanien-barcelona-Tibidabo
© Tibidabo

© Tibidabo er Barcelona’s imponerende forlystelsespark med mere end 100 år på bagen. Forlystelsesparken er fyldt med nostalgiske forlystelser, som spænder fra alt mellem rolige forlystelser til de mere actionfyldte forlystelser.

Så uanset hvor meget fart i hver især ønsker jer i løbet af en dag i en forlystelsespark, så vil der være noget for enhver smag.

Billetten giver jer adgang til samtlige forlystelser, så der er ikke noget med at skulle betale 30 kr. for at komme med en forlystelse. © Tibidabo blev skabt i 1889, og © Tibidabo har altid været kendt for, at attraktionerne lader gæsterne se Barcelona ovenfra.

Mange af forlystelserne tager jer nemlig med op i skyerne (overdrivelse fremmer forståelsen), I kommer i hvert fald højt op, så I kan få lov at betragte Barcelona fra et fugleperspektiv.

Da antallet af vilde forlystelser ikke er så højt, vælger vi at sige, at © Tibidabo mest af alt, henvender sig til børn og børnefamilier.

KLIK HER FOR AT SE GODE BUD PÅ HOTELLER NÆR TIBIDABO

3. © Illa Fantasia i Barcelona, Spanien

Illa-Fantasia-forlystelsespark-spanien
© Illa Fantasia

© Illa Fantasia i Barcelona er et af Spaniens mest populære temaparker og vandlande. Hvis du gerne vil invitere familien med på en tur i et vandland med mere end 22 actionfyldte forlystelser, så er © Illa Fantasia i Barcelona stedet.

Bliver de actionfyldte forlystelser en smule for meget i længden, kan du slappe af de mere rolige områder eller blot tage en af de mindre vilde forlystelser.

I vandlandet finder du et stort udvalg af restauranter og grønne områder, hvor du kan spise din frokost.

KLIK HER FOR AT SE GODE BUD PÅ HOTELLER NÆR ILLA FANTASIA

Gratis bus til © Illa Fantasia

© Illa Fantasia har gjort det muligt at tage en gratis bus fra det centrale af Barcelona ud til vandlandet. Så opholder I jer i Barcelona, og mangler et eller andet at foretage jer på en varm solskinsdag, så er © Illa Fantasia lige noget for jer. Hvordan og hvorledes i reserverer en plads med bussen skal I undersøge når i bestiller billet online.

Tiderne ændrer sig nemlig alt efter sæson. Af hvad vi kan læse os frem til, er der afgang fra Barcelona 09.00, 10.00 og 11.00 og busserne, der kører retur, kører ved 16.30, 17.30 og 18.30.

2. © Siam Park i Adeje, Spanien

siam-park-forlystelser-spanien
© Siam Park

© Siam Park er simpelthen et must i Spanien. Det palme-omgivende badelande er simpelthen fantastiske. I © Siam Park finder du rutsjebaner såsom Mekong Rapids hvor du selv eller sammen med en kammerat, sætter dig i en gummibåd og så bliver i ellers sendt afsted i rutsjebanen.

Ligesom i © Costa Caribe har du også mulighed for at udfordre vennerne eller familien i Nega Racer hvor 6 personer kæmper om at komme først ned i den anden ende på en gummimåtte.

Områderne i © Siam Park er i sig selv en oplevelse værd. Udsmykningen af restauranterne kombineret med palmerne og blomsterne gør området virkelig idyllisk. Sidst men ikke mindst, skal Mai Thai River nævnes, da forlystelsen er en fantastisk måde at slappe af sammen med venner og familien.

Inde på © Siam Park’s hjemmeside har du mulighed for at se hele forlystelsesparken fra helikopterperspektiv samt zoome ind på de forlystelser, restauranter og områder, som du gerne vil se lidt nærmere på.

KLIK HER FOR AT SE GODE BUD PÅ HOTELLER NÆR SIAM PARK

1. © Port Aventura World i Salou, Spanien

forlystelsespark-spanien-port-aventura-world
© Port Aventura World

© Port Aventura World er Spaniens bud på en vild forlystelsespark. Forlystelsesparken ligger i Salou ved Costa Dorada, hvilket er ca. 1 times kørsel fra barcelona.

© Port Aventura World har ligesom © Europa-Park og © Heide Park nogle af Europa’s vildeste rutsjebaner. © Port Aventura World indbyder til en rigtig dejlig dag, i områder med forskellige temaer som bl.a. tæller Mexico, Polynesien, Kina, Middelhavet og det vilde vesten. I forlystelsesparken har du også mulighed for at se forskellige shows såsom I Love Can Can, Bang Bang West, Horror in Texas, kinesisk inspireret Dance Revolution, SésamoAventura’s Time Machine i bedste sesame street og meget mere. Du kan kan også opleve 4D i deres spændende og kuldegys-fremkaldende Dino Escape 4D Experience.

Costa Caribe – Port Aventura

En del af © Port Aventura hedder Costa Caribe som ligeledes er garant for rigtig mange fede oplevelser. Costa Caribe er vandlandet hvor du finder europas højeste frit falds rutsjebane, King Khajuna, som er 31 meter høj og har en hældning på 55 grader.

Der er dermed lagt an til en tur i en forlystelse, hvor du virkelig kommer til at mærke, hvordan det er at glide med mere end 6 meter i sekundet.

Er du ikke så meget til frit falds-forlystelser, så er den populære Rapid Race, hvor du sammen med 5 andre kan kæmpe om, at komme først ned i enden af banen. Man må sige, at der er fart over feltet uanset hvad du vælger at begive dig ud i.

Hvis farten ikke er det I kommer for, så kan I også tage en stille og rolig tur ned af The Mad River. Det er også muligt at tage en ‘slapper’ på Bahama Beach hvortil børnene kan lege på piratskibet: Pirate Ship. Restauranterne i Costa Caribe tilbyder alle sammen noget forskelligt, så der vil være noget til enhver smag.

Der er dermed noget til alle slags publikum, både helt stille vandforlystelser til lidt vildere forlystelser hvor du kan opleve høj fart og rundtossethed.

KLIK HER FOR AT SE GODE BUD PÅ HOTEL VED PORT AVENTURA WORLD

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
3.5 based on 6 votes
Brand Name
TOP 5 – Bedste forlystelser i Spanien
Product Name
Bedste forlystelser i Spanien