fra 888
BOOK NU

Heide Park Resort i Tyskland – Forlystelsespark

Ingen anmeldelser
Created with Sketch.

Duration

1-2 dage

Created with Sketch.

Tour Type

Daily Tour

Created with Sketch.

Group Size

Unlimited

Created with Sketch.

Languages

___

Introduktion

Heide Park kort fortalt

237 km fra Padborg-grænsen – ca. 2.5 timers kørsel

187 km fra Puttgarden-færgen – ca. 2 timers kørsel

253 km fra Warnemunde ved Rostock-færgen – ca. 2.5 timers kørsel

Heide Park forlystelsespark

Heide Park er Nordtysklands største forlystelsespark, og ligger kun 60 kilometer syd for Hamborg – tæt på motorvej A7. Er i dermed på vej sydpå, er Heide Park ideelt at besøge på vejen, hvis I gerne vil oplevele lidt spænding på vej ned gennem Tyskland.

Med forlystelser, shows og aktiviteter for hele familien, er der spænding overalt i parken – du kan både få testet hvor meget sus i maven du kan få ved de vildeste forlystelser, blive våd i tømmerforlystelsen. Heide Park er opdelt i 4 temaområder. Du kan eksempelvis besøge den indiske klatresti, hvor du kan afprøve din højdegrænse og balanceringsfærdigheder på denne unikke attraktion.

kom-foran-i-koen-heide-park

Protip: Hvis du har bestilt en dagsbillet en af de dage, hvor man kan forvente travlhed i forlystelsesparken, så kan det være en god idé at anskaffe sig sådan en fætter her. Denne lille fyr her kan sikre dig en billet foran i køen. Det er sådan, at når man kommer til de forskellige forlystelser, er der to rækker.

Den ene række er den helt almindelige kø. Den anden række er til dem med denne Express Butler, som giver jer 1 billet i timen til at komme foran i hver af forlystelserne. Det betyder altså, at hvis du er hurtig, kan komme foran i køen til samtlige forlystelser, så længe at du er frisk på lidt rotation. Express Butler kommer i flere versioner, og koster mellem 150 og 300 kr.

Vi var 10 mand afsted sidste gang, og det giver altså en bedre tur, når man ikke skal stå så meget i kø og vente på hinanden.

(dog er der altid plads til rigtig mange i de forskellige forlystelser, så vi oplevede ikke, at vi ikke kunne være med på den samme tur i de forskellige forlystelser).

hurtig forlystelse heide park

Rutsjebaner i Heide Park

Gennemsnitsfarten på rutsjebanerne i Heide Park ligger omkring 105 km/t. Der er derfor lagt i kakkelovnen til en hæsblæsende tur. Heide Park er er som tidligere nævnt, Nordtysklands største forlystelsespark. Parken indeholder mere end 60 forlystelser og attraktioner, som helt sikkert vil kunne give dig nogle sjove og hæsblæsende minder.

I Danmark kan vi være stolte af, at vi har den ældre eksisterende trærutsjebane – Heide Park har derimode verdens største og stejleste trærutsjebane, Collossos.

Collossos
Collossos

Nogle vil gå så langt at sige, at Collossos er hovedattraktionen hos Heide Park – men parken som helhed har RIGTIG mange super fede rutsjebaner, så vi vil helst ikke vælge nogen frem for andre, da det simpelthen ikke kan lade sig gøre.

Så er du til fart og smukke omgivelser, hvor du stort set kan finde madboder hvor end du går, er Heide Park helt klart et besøg værd.

Nedenfor får du alligevel muligheden for at se nogle af forlystelserne i Heide Park an.

Peppa Pig Land / Gurli Gris Land

Der skete også noget nyt i 2018. Heide Park lancerede deres Peppa Pig Land, hvor alle de små tilhængere af Gurli Gris, nu kan få lov at boltre sig i sjove forlystelser til børn, trampoliner, sjove vandforlystelser og Gurli Gris’ hus.

 

Maden i forlystelsesparken

Alle de gange vi har været afsted i Heide Park, har vi faktisk fået lige præcis den form for mad, som vi har haft lyst til. Første gang gik besøget på den store buffet, hvor vi fik spist og rigtig godt mætte i pomfritter, fiskefileter, pølser, salat og meget mere.

Denne gang havde vi sat os for at finde noget hurtigt mad. Derfor besøgte vi burgerrestauranten, hvor vi fik en overraskende god burger. Betjeningen var virkelig god, også selvom at nogle af vores tyske talekunstskaber ikke er til et 12-tal, så gik det ganske godt.

heide-park-forlystelsespark-i-tyskland-mad

Det blev i hvert fald til en god burger, og den kostede også væsentlig mindre end hvad man ofte oplever en burger koster i de danske forlystelsesparker.

Derudover tog det ingen tid for dem at lave maden, så grundet vores til-tider-stramme-program, var dét den helt rigtige frokost.

Skal du overnatte ved Heide Park, bør du overveje dette hotel.

Få mere ud af jeres tur til Heide Park

Hamborg (omkring 50 minutter derfra)

Hamborg er Tysklands næststørste by og Europas 8. største by og bestemt et besøg værd. Hamborg ligger kun en times afstand fra Heide Park og er bestemt et besøg værd. I Hamborg finder I et stort antal af parkeringshuse tæt på centrum til fornuftige priser, så I kan parkere bilen og gå en tur i det indre Hamborg.

Helt inde i centrum har i eksempelvis mulighed for en kanalrundfart som sejer minimum én gang i timen i dagtimerne. Af seværdigheder er også den store zoologiske have, Hamburg Zoo.

McArthur Designeroutlet i Neumünster (1,5 time væk)

Hamborg var oplagt at nævne i denne sammenhæng, men I skal bestemt også gøre jeg selv den tjeneste, at tage et smut forbi Neumünster, hvor du finder en hel by kun med outlet – altså meget billigt tøj og endda modetøj!

Vi er flere der tænker, at når nogen bruger outlet i en sætning, så lugter det af en overproppet idrætshal med kjoler i alt for små eller store størrelser, som butikkerne prøver at presse ned over hovedet på os. Den tanke kan du/I godt glemme, for sådan er det slet ikke i McArthur designeroutlet i Neumünster.

McArthur designeroutlet er kort fortalt, et område fyldt med omkring 125 butikker, der sælger deres produkt er med op til 60-70% rabat. Af mærkevarerne kan nævnes: Gucci, Ralph Lauren, Hugo Boss, Nike, Levis, Pillyvet, Le Creuset, Triumph og Michael Kors.

Så uanset om I mangler noget at lave på et længere ophold i området omkring Heide Park, eller om i blot er på vej ned gennem Tyskland for en enkelt dag, så bør i tage forbi Neumünster.

Tag dog og sæt nogle timer af, for der er virkelig mange butikker, og der er noget til alle i bilen. Så timerne kan hurtigt løbe fra jer.

Overnatningsmuligheder ved Heide Park

Personligt vil jeg helst sove i gåafstand til parken, da jeg på den måde ikke skal holde mig tilbage med øl og eventuel vin. Der ligger et hotel kun 400 meter fra parken.

Kun 20 minutters kørsel fra Heide Park finder du Sündsee-Camp, som er et super fedt campingområde med en spektakulær skov og direkte adgang til en sø med strand. Sündsee-Camp tilbyder et væld af sportsfaciliteter – både i vand og på land.

Du kan endda få lov til at prøve at ridde gennem de omkringliggende landskab – at se en skov fra hesteryg er slet ikke så dårligt. Der er også en subtropisk pool hvor I kan køle jer ned hvis søen ikke falder helt i jeres smag (da vi var på besøg, skulle vi betale et lille gebyr for at komme ind til poolen – hvilket naturligvis er helt OK).

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
3 based on 36 votes
Brand Name
Heide Park Resort
Product Name
Heide Park Resort

Højdepunkter

  • Collosos (Tophastighed: 110 km/t)
  • Krake (Tophastighed: 105 km/t)
  • Desert Race (Tophastighed: 102 km/t)
  • Flug der Dämonen (Tophastighed: 100 km/t)
  • Mulighed for Spring-over-køen VIP
  • Ferielejren er perfekt for familier

Tour's Location

Created with Sketch.
fra 888

Måske du også vil synes godt om

Få Nyheder & Gode

tilbud på ophold i parker og badelande