Har vi ikke alle prøvet at bruge alt for lang tid på, at finde den frem til den eller de bedste serier på Netflix? Det kan være, at du er på vej på ferie, og du mangler en serie til turen derned – det kan også være, at det begynder at blive trist vejr udenfor, så du mest af alt bare har lyst til at ligge hjemme i sengen og se en god Netflix-serie.

Derfor har vi sat os for, at finde frem til de 25 bedste serie på Netflix. Der er mange at vælge mellem. Vi er begyndt at få en forkærlighed for serierne produceret af Netflix – de har et overraskende højt niveau, og det er derfor heller ikke overraskende, at vinder mange serieelskeres hjerter og scorer høje karakterer på IMDB.

De bedste tøseserier på Netflix
De bedste krimiserier på Netflix
De bedste sci-fi serier / zombie serier på Netflix
De bedste dramaserier på Netflix
De bedste komedieserier på Netflix
De bedste politiske serie på Netflix

De bedste tøseserier på Netflix

1. Gilmore Girls

(7 sæsoner med i alt 154 episoder)

Gilmore Girls handler om de to kvinder, Rory og Lorelai Gilmore, som foruden at være mor og datter, også er de bedste venner. Serien er en rigtig tøseserie, som rigtig mange allerede har stiftet bekendtskab med. En af grundene til, at Gilmore Girls modtager så stor ros er, at alle de dagligdags udfordringer, som rigtig mange møder gennem livet, er noget som vi følger Rory og Lorelai gennemgå. Det giver en eller anden form for god relation mellem os som serieelskere, og karaktererne i Gilmore Girls.

Medvirkende: Lauren Graham, Alexis Bledel, Keiko Agena.

Genrer: Tøseserie, dramaserie, komedieserie.

2. Gossip Girl

(6 sæsoner med i alt 121 episoder)

Gossip Girl er baseret på bogen af samme navn, hvor vi følger en række rige teenagevenner i New York. Deres liv er fyldt med prestige, men også en masse konflikter, som blandt består af utroskab, skilsmisser og kriminalitet.

Medvirkende: Blake Lively, Leighton Meester, Penn Badgley.

Genrer: Tøseserie, dramaserie, romantisk serie.

3. Pretty Little Liars

(7 sæsoner med i alt 160 episoder)

Denne teenageserie handler om mysteriet om den populære Alison, som forsvinder på mystisk vis. Et år efter at Alison er forsvundet, er hun stadig ingen steder at finde. Tabet af deres veninde, har splittet gruppen ad, og da der efter et års tid, begynder at tikke beskeder ind fra den mystiske “A”, føler veninderne sig presset til, at rykke sig tættere sammen igen. Den ukendte “A” ved alt om pigerne og deres hemmeligheder, og bruger dette til at presse dem ud i række grufulde situationer. Alt i alt en super spændende serie, som længe har været en meget populære serie på Netflix.

Medvirkende: Troian Bellisario, Ashley Benson, Lucy Hale.

Genrer: Ungdomsserie, dramaserie.

4. Girlboss

(1 sæsoner med i alt 13 episoder)

I den knapt så kendte og omtalte serie, Girlboss, følger vi den forholdsvis specielle pige Sophia, som har en kæmpe passion for mode, bliver på trods af hendes til tider forfærdelige personlighed en dygtig forretningskvinde. Vi møder hende i starten af hendes virke som selvstændig, og efterhånden som hendes forretning vokser, er Sophia også nødt til at lære at være sin egen chef.

Medvirkende: Britt Robertson, Ellie Reed, Johnny Simmons.

Genrer: Ungdomsserie, komedieserie.

De bedste krimiserier på Netflix

1. Breaking Bad

(5 sæsoner med i alt 62 episoder)

Serien der tog verden med storm. Breaking Bad handler om den lungekræft-diagnosticerede kemilærer, Walter White, som altid har haft sit hjerte på det helt rigtige sted. Med den triste nyhed om lungekræften, beslutter Walter White at forsøge at skabe et godt økonomisk fundament for hans familie, da han efter sigende ikke har mange måneder tilbage at leve i.

Som du nok allerede ved, begynder Walter White at gøre brug af sine kemiske evner til at lære at koge Meth, som han efterfølgende vil kunne tjene penge på at sælge. Serien består af en række skuespillere, som lige skal bløde op på en – men det gør de så sandeligt også, så hvis du overvejer at slukke pga. dette, bør du give Breaking Bad lidt længere snor. Hvad der mere sker i serien, vil vi dog ikke komme nærmere ind på – serien er et must-watch.

Medvirkende: Bryan Cranston, Aaron Paul, Anna Gunn.

Genrer: Krimiserie, thrillerserie, dramaserie.

2. The Blacklist

(7 sæsoner med i alt 1334 episoder)

Har du ikke set The Blacklist, er det heldigt for dig, ikke for sent at komme i gang endnu. Vi følger FBI-agenten, Elizabeth Keen, som i hvert afsnit endnu engang skal forsøge at løse de opgaver, som lander på hendes bord. Sideløbende følger vi skurken Raymond Reddington (spillet af James Spader), som især FBI har forsøgt at tilfangetage i flere årtier. Der bliver stadig produceret afsnit til denne serie.

Medvirkende: James Spader, Megan Boone, Diego Klattenhoff.

Genrer: Krimiserie, thrillerserie, mysteriserie.

3. Sons of Anarchy

(7 sæsoner med i alt 92 episoder)

Sons of Anarchy er en amerikansk motorcykelklub, som arbejder en del udenfor de kridte linjer, som lovens lange arm har lavet. Serien foregår i den lille by Charming, hvor motorcykelklubbens medlemmer sælger ulovlige våben og laver “voksenfilm”. Spændende serie, som i mange år har lagt højt på hitlisten over bedste krimiserier.

Medvirkende: Charlie Hunnam, Katey Sagal, Mark Boone Junior.

Genrer: Krimiserie, thrillerserie, dramaserie.

4. Dexter

(8 sæsoner med i alt 96 episoder)

Uha, så kom vi til Dexter. Vi følger den helt almindelige mand, Dexter, som arbejder som blodanalytiker hos politiet i Miami. Hvad hans kolleger ikke ved er, at Dexter er seriemorder, hvilket Dexter er virkelig god tid – hvis man må sige sådan noget. Dexter målretter altid hans mord mord andre mordere, og man kan derfor sige, at langt hen af vejen, passer ordsproget “They had it coming” rigtig fint. Der bliver ikke længere produceret flere afsnit til denne serie.

Medvirkende: Michael C. Hall, Jennifer Carpenter, David Zayas

Genrer: Krimiserie, dramaserie, mysteriserie.

5. Grænseland

(1 sæson med 8 afsnit)

I Grænseland møder vi politimanden Nikolai, som efterforsker et mord i sin hjemby. Den foregår på norsk, hvilket du bestemt ikke skal lade dig skræmme af. Grænseland får rigtig mange gode anmeldelser på diverse platforme, og serien er gennemarbejdet og er filmet rigtig godt.

Medvirkende: Tobias Santelmann, Ellen Dorrit Petersen, Benjamin Helstad.

Genrer: Krimiserier, Nordiske serie, Skandinaviske serie.

De bedste sci-fi serier på Netflix

1. Stranger Things

(2 sæsoner med i alt 25 episoder)

Virkelig spændende og anderledes serie, hvor vi bliver taget tilbage i 1980’erne i byen Hawkins, Indiana, hvor vi følger en vennegruppe, der bliver draget ind i et mystisks univers med monstrer og hemmelighedsfulde videnskabsmænd.

Medvirkende: Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Winona Ryder.

Genrer: Sci-fi serie, ungdomsserie, thrillerserie.

2. Black Summer (zombieserie)

(1 sæson med i alt 8 episoder)

Er du fan af The Walking Dead, Fear The Walking Dead mv., er Black Summer bestemt en serie du vil æde råt. Black Summer er produceret rigtig godt, zombierne er sminket helt perfekt og skuespillerne gør et hæderligt arbejde, mens de forsøger at overleve zombie epidemien. Spoiler: Der er ikke så mange irriterende karakterer blandt feltet, som de førnævnte serie og film som Dawn of the Dead har haft i sig, hvilket i hvert fald tilfredsstiller os, og gør Black Summer endnu mere watchable. Vi ser i hvert fald meget frem til, at Netflix laver og udgiver endnu en sæson.

Medvirkende: Jaime King, Justin Chu Cary, Christine Lee.

Genrer: Zombieserie, gyserserie, thrillerserie, dramaserie.

3. Orphan Black

(5 sæsoner med i alt 50 episoder)

Vi følger Sarah, som uvilligt bliver trukket ind i en overbevisende sammensværgelse efter at have været vidne til en kvindes selvmord, hvis identitet hun overtager.

Medvirkende: Tatiana Maslany, Dylan Bruce, Jordan Gavaris.

Genrer: Sci-fri serie, mysteriserie.

4. The OA

(2 sæsoner med i alt 16 episoder)

En ung kvinde vender tilbage til hendes hjemby efter at have været forsvundet i 7 år. Hun besidder nu en række mystiske evner, og har et mål om at løse en hemmelig mission med hendes udvalgte rekrutter.

Medvirkende: Brit Marling, Emory Cohen, Jason Isaacs.

Genrer: Sci-fi serie, thrillerserie.

5. Grimm

(6 sæsoner med i alt 123 episoder)

Vi følger Nick Burkhardt, som nedstammer fra en række vogtere (som kaldes Grimms), der kæmper mod alle mulige slags overnaturlige væsner.

Medvirkende: David Giuntoli, Russel Hornsby, Elizabeth Tulloch.

Genrer: Sci-fi serie, dramaserie.

De bedste dramaserier på Netflix

1. Suits

(9 sæsoner med i alt 134 episoder)

Ikke mange mangler endnu at se mindst 3 sæsoner af Suits. Til at starte med følger vi den intelligente fyr, Mike Ross, som er på flugt fra nogle narkomænd, da han støder ind i Harvey Specter. Harvey er en af New York Citys bedste advokater, og hvis du ikke allerede har regnet det ud, ender Harvey med at tage Mike under sine vinger, på trods af, at det ligger i kortene, at det på et tidspunkt vil blive opdaget, hvem Mike i virkeligheden af.

Medvirkende: Gabriel Macht, Patrick J. Adams, Meghan Markle.

Genrer: Dramaserie, komedieserie.

2. Orange is The New Black

(7 sæsoner med i alt 91 episoder)

I Orange is The New Black følger vi Piper Chapman, som bliver dømt til at skulle i fængsel, da det kommer frem, at hun for ti år siden hjalp hendes daværende kæreste med at smule narko. Vi følger Piper Chapmans møde med kvindefængslet, hirakierne i et fængsel og de mange forskellige personligheder, som alle har hver deres forhistorier. Vi elsker især alle de flashbacks vi får at se fra de forskellige karakterer. Serien er filmet rigtig godt og historien er ikke en man bliver træt af. Der er efterhånden lavet mange sæsoner, men er du på udkig efter en serie til en tur gennem Europa, ville du nok godt kunne se en sæson eller to mens du er på farten.

Medvirkende: Taylor Schilling, Danielle Brooks, Taryn Manning.

Genrer: Dramaserie, komedieserie, krimiserie.

3. The Affair

(5 sæsoner med i alt 52 episoder)

I serien følger man forfatteren Noah og den desillusionerede servitrice Alison, som indgår en affære med hinanden, hvilket naturligvis har konsekvenser hos deres ægtefæller.. Det viser sig dog, at der under overfladen hos begge parter, gemmer sig nogle grufulde historier. Alison kæmper med sit psykiske helbred efter at have mistet hendes søn i en drukneulykke, hvilket har affødt nogle problemer i hendes ægteskab. Noah føler ikke, at han bliver værdsat nok af sin kone, og da de møder hinanden, begynder brikkerne at falde på plads.

Måden The Affair er filmet og skrevet, giver en henrivende serie, hvor mystikken hele tiden ligger og ulmer under overfladen.

Medvirkende: Dominic West, Ruth Wilson, Maura Tierney.

Genrer: Dramaserie.

De bedste komedieserier på Netflix

1. Modern Family

(11 sæsoner med i alt 233 episoder)

3. forskellige, men alligevel relaterede familier støtter sig op af hinanden og deres problemer på en ultra sjov måde, som kan få hele familien til at sidde og grine med.

Medvirkende: Ed O’Neill, Sofía Vergara, Julie Bowen.

Genrer: Komedieserie, romantisk serie.

2. New Girl

(7 sæsoner med i alt 146 episoder)

Jessica Day er en til tider underlig, men også utrolig elskværdig kvinde, som flytter ind i et bofællesskab med 3 fyre. Dette er starten på et fantastisk forhold mellem 4 individer, som hver har deres problemer at kæmpe med, og som altid havner i nogle sjove situationer, hvor det kan være svært for os der følger med, ikke at skraldgrine. Er du lidt i tvivl om New Girl er noget for dig, bør du se pilot-afsnittet. Det er ikke blot en tøseserie.

Medvirkende: Zooey Deschanel, Jake Johnson, Max Greenfield.

Genrer: Komedieserie.

3. Brooklyn Nine-Nine

(7 sæsoner med i alt 131 episoder)

For alle The Lonely Island-fans og jer der bare elsker et godt grin i samtlige afsnit, er Brooklyn Nine-Nine bestemt en komedieserie, du bør se på Netflix. Fantastisk serie, hvor vi følger Jake Peralta, en dygtig og dedikeret detektiv ved N.Y.P.D. i Brooklyn’s 99’ afdeling. Elsker du Andy Samberg og Terry Crews, for du ikke blot den ene, men den begge to at se i denne forrygende serie. Her hos forlystelsespark.com har vi i hvert fald forelsket os i serien, som på mange måder har overtaget den rolle, som Langt fra Las Vegas har siddet så tungt på siden 90’erne.

Medvirkende: Andy Samberg, Stephanie Beatriz, Terry Crews.

Genrer: Komedieserie.

De bedste politiske serier på Netflix

1. Bodyguard

(1 sæson med i alt 6 episoder)

Bodyguard tog alle med storm, da den først blev udgivet tilbage i 2018. Fantastisk serie, hvor du i samtlige afsnit følger den britiske sergent David Budd, som bliver forfremmet til at beskytte den flotte indenrigsminister, Julia Montague. Det politiske spil, den evige trussel mod politikerne og bodyguardens arbejde er fundamentet under denne rigtig fede politiske serie.

Medvirkende: Richard Madden, Keeley Hawes, Gina Mckee

Genrer: Politisk serie, britisk serie.

2. House of Cards

(6 sæsoner med i alt 73 episoder)

De 3 første sæsoner er nogle ALLE bør se. House of Cards er en gennemarbejdet politisk serie, hvor vi følger Frank og Claire Underwoods politiske liv. Er du på udkig efter en serie, som både er fortryllende og får dig til at sidde tilbage og tænke “Shit den var fed, jeg skal lige se et ekstra afsnit”.

Medvirkende: Kevin Spacey, Michel Gill, Robin Wright.

Genrer: Politisk serie, dramaserie.

3. Designated Survivor

(2 sæsoner med i alt 53 episoder)

Et lavtstående kabinetmedlem bliver præsident for De Forenede Stater, efter at et katastrofalt angreb dræber alle ovenstående medlemmer. Kiefer Sutherland spiller Tom Kirkman, som i starten ikke rigtig er nogen, men ender med at blive en af verdens mest magtfulde mænd.

Medvirkende: Kiefer Sutherland, Natascha McElhone, Maggie Q

Genrer: Politisk serie, thrillerserie.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
4.5 based on 23 votes
Brand Name
De Bedste Netflix-serier
Product Name
De Bedste Netflix-serier