fra 693
BOOK NU

Europa-Park – Tysklands største forlystelsespark

Ingen anmeldelser
Created with Sketch.

Duration

1-2 dage

Created with Sketch.

Tour Type

Daily Tour

Created with Sketch.

Group Size

Unlimited

Created with Sketch.

Languages

___

Introduktion

© Europa-Park – hvor langt nede i Tyskland?

890 km fra Padborg-grænsen – ca. 8.5 timers kørsel

869 km fra Puttgarden-færgen – ca. 8.5 timers kørsel

907 km fra Warnemunde ved Rostock-færgen – ca. 8.75 timers kørsel

© Europa-Park er vores klare favorit som den bedste forlystelsespark i Tyskland. Med mere end 100 attraktioner og forlystelser, samt fantastiske rammer har © Europa-Park skrevet sig ind som et af de mest populære forlystelsesparker i verden.

© Europa-Park er den største forlystelsespark i Tyskland med mere end 100 attraktioner og forlystelser, og er samtidig et af de mest populære.

Europas mest populære forlystelsespark

I 2017 kunne © Europa-Park kalde sig for Europas mest populære forlystelsespark, kåret på baggrund af TripAdvisors mange brugere. Dette sker vel at mærke efter at have fået den gyldne billet i henholdsvis 2014, 2015 og 2016 i kategorien ‘Bedste forlystelsespark i verden’.

Lad os kigge lidt nærmere på, hvad © Europa-Park har at tilbyde.

© Europa-Park forlystelsespark

Der er lagt an til en rigtig god tur med familien, når i besøger © Europa-Park. Hvert et område i parken har sit eget europæiske temaområde med både arkitekturer, blomster og restauranter – hele 15 forskellige. © Europa-Park er ikke blot en forlystelsespark da den også består af 5 forskellige hotelområder og campingområder. Åbningstiderne varierer alt efter sæson, hvor den i løbet af sommeren ofte lyder 09.00-17.30.

Rutsjebaner i © Europa-Park

forlystelsespark-tyskland-park-europa
© Europa-Park

Selvom at parken har rigtig mange daglige besøgende, formår de alligevel at få give alle en tur i de mange forlystelser. Rutsjebanerne har i løbet af en af de travle dage mere end 50.000 med sig, hvilket må siges at være imponerende mange.

Blandte de mange forlystelser er højdepunkterne vandrutsjebanen Poseidon og den enorme trærutsjebane Wodan Timbur Coaster. Blue Fire, som går fra 0-100 km/t på 2,5 sekunder og Silver Star, som når en tophastighed på 130 km/t, giver rig mulighed for, at teste hvad kroppen og især maven kan holde til. Hvis du ikke er så meget til de helt vilde forlystelser, er der også forlystelser som familieklassikeren Alpenexpress og Arthur.

Så hvad end du er til vilde eller rolige forlystelser, så kan du vælge mellem rigtig mange forlystelser, uanset hvad du er til.

For små børn

Det store spørgsmål er altid, om forlystelsesparken er egnet til familier med små børn. Det kan vi med ro i stemmen sige, at det er den! Der er simpelthen så mange små og mellemstore forlystelser, som stort set alle børn kan begå sig i – blot ifølge med en voksen.

Om det så er en tur i Ba-a-a Expressen, en rutsjetur i Dancing Dingie eller en tur i Mini-Scooter, kan børnene helt sikkert holde sig beskæftiget hele dagen. Der er naturligvis også mulighed for, at holde en lille pause mens børnene besøger Casa da Aventura fyldt med spænde og udfordrende klatrestativer.

© Europa-Park har ligeledes gjort det interessant for børnefamilier at spise i parken, på et af de mange restauranter som blandt andet tæller Spices, Bamboe Baai og Bistro La Cigale.

For de voksne

forlystelsespark-tyskland-europa-park
© Europa-Park

© Europa-Park er ideel for de rejselystne, da forlystelsesparken består af 15 forskellige tema-områder, som fører dig gennem Europa på en enkelt dag. Det skal siges, at der er så mange forlystelser, at det mange gange godt kan betale sig at købe en 2-dags-billet, da det hører til sjældenthederne, at gæsterne når at se og prøve samtlige attraktioner og forlystelser.

Holder i af at nye et god forestilling med talentfulde artister, så afholdes der flere forskellige forestillinger/shows i løbet af dagen. Lad dig fortrylle af det flotte sceneshow og den fantastisk udførte forestilling.

forlystelsespark-tyskland-Variete
© Europa-Park

I 2017 åbnede Voletarium, som bedst kan beskrives som Europas største flyvende teater i 4D. 4D er lige skridtet videre end 3D, hvor du udover et levende lærred, bliver udsat for fysiske elementer såsom vejrforandringer, og dufte.

forlystelsespark-tyskland-Portgal-Atlantica
© Europa-Park

Priser hos © Europa-Park

(Opdateret – 2019)

Børn under 4 år og gæster med handicapkort “H” og kørestolsbrugere med handicapkor kommer gratis ind.

Børn i alderen 4-11 år kommer ind for € 44.50 og € 39.50 om vinteren

Voksne i alderen 12-59 år kommer ind for € 52 og € 47 om vinteren.

Er du +60 kommer du ind for € 44.50 og €  39.50 om vinteren. Som senior får du om sommeren et gratis stykke kage hos restaurant Balthasar Castle, og nogle udvalgte dage i løbet af vinterperioden tilbydes I et glas gløgg.

Handicappede kommer også ind for € 44.50 om sommeren og 39.50 om vinteren.

Kommer i som en gruppe på mere end 20 personer, er det muligt at komme ind for € 43.50 pr. person. Alt skal betales af én gang, ellers kan kan det ikke lade sig gøre.

Skoleklasser på minimum 10 personer kommer ind for € 30 pr. person i sommermånederne og € 26 i vintermånederne.

2 dags-billetter til © Europa-Park

© Europa-Park er simpelthen så stor, og der er så meget at se. Priserne kan ses nedenfor i henholdsvis sommer- og winterperioden:

  • Børn 4-11 år: € 76/58
  • Voksne 12-59 år: € 88.50/69
  • Senior +60 år og udviklingshæmmede: € 76/58

Parkering ved © Europa-Park

Forlystelsesparkens gæster kan parkere for € 6.

Hotelgæster og parkering med en bil for udviklingshæmmede parkerer gratis ved © Europa-Park.

Vil I gerne sikre jer en parkeringsplads, koster det € 20 online og en reservering på dagen koster € 25.

Campingområde

Campingområdet er det rene vilde vesten. Du kan sove i tipi, bjælkehytter, overdækkede vogne eller blot overnatte i dit eget medbragte telt eller campingvogn. Campingområdet har plads til omkring 200 telte og campingvogne, hvilket giver dig god mulighed for en plads. Et god tip er dog, at bestille en plads så snart du ved besked om turen. Har du lyst til at være aktiv, har du rig mulighed for dette på et af campingområdets tennisbaner, badmintonbaner og strandvolleyballbaner.

Rent praktisk ligger campingområdet omkring 5 minutters gang fra forlystelsesparken.

Få mere ud af jeres tur til Europa-Park

Hamborg (på vej ned til Europa-Park – 6,5 timer væk)

Hamborg er Tysklands næststørste by og Europas 8. største by og bestemt et besøg værd. Hamborg ligger 4 timer forinden Europa-Park og kunne sagtens være et ideelt sted lægge forbi inden at I kommer til forlystelsesparken. I Hamborg finder I et stort antal af parkeringshuse tæt på centrum til fornuftige priser, så I kan parkere bilen og gå en tur i det indre Hamborg. Helt inde i centrum har i eksempelvis mulighed for en kanalrundfart som sejer minimum én gang i timen i dagtimerne. Af seværdigheder er også den store zoologiske have, Hamburg Zoo.

McArthur Designeroutlet i Neumünster (på vej ned til Europa-Park – 7 timer væk)

Lige inden Hamborg kommer i tæt forbi Neumünster, hvor McArthur Designeroutlet ligger og venter på jer. I skal bestemt gøre jeg selv den tjeneste, at tage et smut forbi Neumünster, hvor du finder en hel by kun med outlet – altså meget billigt tøj og endda modetøj!

Vi er flere der tænker, at når nogen bruger outlet i en sætning, så lugter det af en overproppet idrætshal med kjoler i alt for små eller store størrelser, som butikkerne prøver at presse ned over hovedet på os. Den tanke kan du/I godt glemme, for sådan er det slet ikke i McArthur designeroutlet i Neumünster.

McArthur designeroutlet er kort fortalt, et område fyldt med omkring 125 butikker, der sælger deres produkt er med op til 60-70% rabat. Af mærkevarerne kan nævnes: Gucci, Ralph Lauren, Hugo Boss, Nike, Levis, Pillyvet, Le Creuset, Triumph og Michael Kors.

Så uanset om I mangler noget at lave på et længere ophold i området omkring Europa-Park, eller om i blot er på vej ned gennem Tyskland for en enkelt dag, så bør i tage forbi Neumünster.

Tag dog og sæt nogle timer af, for der er virkelig mange butikker, og der er noget til alle i bilen. Så timerne kan hurtigt løbe fra jer.

Rutevejledning til Europa-Park

Det er efterhånden blevet så nemt at finde vej. I stedet for, at du læser ruten her på siden, så kan du hurtigt få en præcis rutevejledning til Europa-Park. Se den her.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
2 based on 28 votes
Brand Name
© Europa-Park
Product Name
© Europa-Park

Tour's Location

Created with Sketch.
fra 693

Måske du også vil synes godt om

Få Nyheder & Gode

tilbud på ophold i parker og badelande