Uanset hvilken forlystelsespark du planlægger at besøge, kan du med stor sandsynlighed kunne bruge disse 10 tips og tricks, som vil være med til at gøre jeres dag i forlystelsesparken helt fantastisk.

Det kan være en god idé, at du har kuglepennen klar – det vil du ikke fortryde.

1. Tag en køletaske med i bilen

Som ved så mange andre ture, bliver det ofte mange timer på farten (eller i en ulidelig lang kø på motorvejen). Derfor kan det være en rigtig god idé, at I medbringer en køletaske med diverse mad- og drikkevarer. Det er desværre ikke tilladt at medbringe køletasken med ind i forlystelsesparkerne, så det er udelukkende for at stille sulten på farten.

Det er klart, at I også kan spare nogle penge ved at have spist inden i tager ind i forlystelsesparken. Der er som regel et hav af restauranter og lækre madboder, som står klart til at friste både jer og børnene.

Der hvor det virkelig giver mening at have en køletaske med, er når du besøger en park, hvor du har mulighed for at købe en billet, hvor du må gå ind og ud af forlystelsesparken, som det passer dig. Her er det oplagt at have en køletaske klar med hjemmesmurte sandwich og noget godt til ganen.

Dette hjælper også på rejsebudgettet, da priserne i parkens restauranter godt kan være en smule pebret.

2. Parkeringspladserne kan være enorme

Du kan lige så godt forberede dig på, at parkeringspladserne ved de fleste forlystelsesparker er enorme. Hvis du ankommer tidligt, vil du kunne køre ind på en nærmest tom parkeringsplads med flerede hundrede fri pladser ved siden af hinanden. Du kan med fordel parkere tæt på indgangen til forlystelsesparken.

Vigtigst af alt er, at du sørger for, at parkere bilen et sted, hvor du kan huske placeringen. Det er ikke for sjov, at parkeringspladserne blive betegnet som enorme – det kan være svært at huske, hvor bilen blev parkeret, når man har fået masse nye gode minder til hukommelsen.

Parkeringspladsens bagkant er altid et sikkert bet og vil gøre hele forskellen, når du forlader parken for dagen med tusindvis af mennesker, der søger efter deres bil og nummerplade. Det er også en god ide at parkere et sted, hvor der står nogle nærliggende træer, som kan stå og skygge ned på bilerne, hvis det er en varm dag.

3. Ankom gerne tidligt

Dette bringer os til vores næste punkt, så snart som muligt. Mens de fleste parker ikke åbner til næsten midt om morgenen, vil du kunne komme ind i parken, før rides selv åbne.

Dette er yderst tilrådeligt, da det giver dig tid nok til at finde en park, huske sin placering, gøre dig vej gennem de forreste porte (hoppe køen for dem, der har købt dem online – anbefales stærkt) og få dig til at kende dig til parken ved at gå rundt eller studere kortet.

4. Du kommer til at bruge meget tid i solen

Forlystelsesparkerne er helt fantastiske. Men skygge er ikke det der er mest af. Nogle forlystelsesparker har også badelande og forlystelser hvor du med garanti bliver våd. Det er dog langt fra nok, lige at blive våd i ny og næ for at tage lidt af varmen.

Husk derfor, at have nok med solcreme med og eventuel aftersun hvis i vælger at køre hjem sent på dagen.

Du kan med fordel have solbeskyttende tøj på, en skyggehat eller måske en paraply.

Derudover er det også en rigtig god idé, at have en powerbank sammen med en oplader, da der ikke er meget sjov i, at stå i kø uden at have lidt strøm på ens mobil/smartphone. Jeg vil anbefale dig, at tage et kig på udvalget hos Mackabler, hvor jeg selv køber alle mine kabler.

5. Hav gerne en ordentlig håndfuld mønter med

Ingen har lyst til at være den evige taskeholder. Derfor kan det være en rigtig god idé at have nogle kontakter med – gerne mønter – til at leje et skab til opbevaring af bagage. Du vil, ved en del forlystelser, have mulighed for at sætte din bagage der hvor du stiger på forlystelsen. Ved nogle forlystelser har du mulighed for at ligge bagagen på hylder matchende det nummer du får ved indgangen.

Kontanter er ligeledes gode at have, hvis du ønsker at købe noget med hos en af madboderne rundt omkring i forlystelsesparken. Du sparer i hvert fald lidt tid på en ikke-virkende-dankortautomat. Hvis du har glemt kontanter, er der for det meste hæveautomater rundt omkring i parken.

6. I kommer ikke altid til at sidde forrest

Det femte tip er som sådan ikke overraskende – men for nogle kan det godt komme som lidt af en overraskelse. Det er ikke altid tilfældet, at du får lov at sidde forrest i forlystelsen. Det kan derfor være en god idé, at prøve at gøre børnene klar over, at det sagtens kan være tilfældet, at de ikke kommer til at sidde forrest i forlystelsen.

Hvis dette ikke er muligt, kan det godt være, at I skal stille jer i kø, og evt. lade nogle bagvedkommende komme foran jer, så I dermed kommer først i køen til næste tur. På den måde får I selv lov til at vælge hvor I vil sidde – forrest.

7. I er ikke de eneste i parken – der er mange mennesker

Forlystelsesparker er utrolig populære. Både i godt såvel som dårligt vejr. Der vil altid være mange mennesker, så du kan se frem til at være blandt rigtig mange andre mennesker, leene, skrigende og hvad der ellers kan være af lyde i en forlystelsespark med sjove forlystelser.

Højsæsonen er i ferie og weekender. Du kan muligvis være heldig at komme på et mindre-populært tidspunkt såsom i weekenderne i løbet af børnenes skoleperiode.

Hav et mødested

Det er en rigtig god idé at have udpeget et mødested, hvor I altid kan finde hinanden, hvis I bliver adskilt fra hinanden.

8. Hav behagelige sko på

Det anbefales på det kraftigste, at du sørger for, at I har nogle behagelige sko på. I kommer med stor sandsynlighed til at stå stille i køer og gå rigtig mange meter i løbet af dagen.

9. Indtag en masse vand – så holder I længere

Det er ikke tilladt at tage sin egen mad med ind i forlystelsesparkerne – dog må du ofte gerne tage din egen drikkedunk med ind. Hvis ikke du har din egen, kan du altid købe en drikkedunk derinde, og fylde den op ved vandposterne rundt omkring. Mens du måske ikke kan få mad i, er du i orden at bringe vandflasker i (se parkregler, da nogle kan være forskellige). Hvis du ikke tager din egen, er det bedst at købe en, mens du er der, fordi du måske ikke føler dig tørstig, kan du hurtigt blive dehydreret, når du har en faktor i varmen (tak, Queensland), den energi, du brænder og det faktum at du bruger næsten hele dagen på dine fødder.

Hvis du undgår at købe vand eller bringe dine egne, så vil du være i et chok, når du kommer hjem, og du er mere træt og udmattet end normalt.

10. Planlæg hele dagen forud – det giver pote

Alt efter hvilken forlystelsespark i besøger, er der helt sikkert flere forskellige ting, I gerne vil opleve. Derfor kan det være en god idé, at prøve at danne sig et overblik over, hvilke forlystelser i gerne vil afprøve og eventuelt specifikke områder I gerne vil se. Hvis I kun skal være i forlystelsesparken en enkelt dag, er det ikke sikkert, at I kan nå at se og prøve det hele.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
4 based on 5 votes
Brand Name
Tips til jeres dag i parken
Product Name
Tips til jeres dag i parken