Therme Erding

Billedkilde: © Therme Erding

Ved München finder du verdens største og bedste wellness park, nemlig Therme Erding. Her kan man ikke overdrive den luksus der hersker, og som sørger for at du føler dig som en prominent gæst!

Parken er over 14,5 hektar og rummer et hav af vandrutsjebaner der tilsammen udgør 2,7 km rutsjebaner, samt adskillige pools under de 3 gigantiske glastage. I sommervarmen kan tagene foldes ned, og du vil finde dig selv bade under den sydende sol. Therme Erding badeland har 30 tema saunaer, over 300 wellness tilbud og 27 vandrutsjebaner, indenfor 3 sværhedsgrader.

therme erding eine wasserpark in deutschland
© Therme Erding

Hele familien vil konstant føle sig underholdt, og alle vil føle dette som verdens bedste badeferie paradis.


Booking.com

Vandrutjebaner i særklasse

Therme Erding har verdens første Virtuel Reality vandrutsjebane, hvor VR-brillerne giver dig en ekstra stor spænding, imens du suser afsted på Space Glider vandrutsjebanen. Kombinationen af vand, fart og digitalisering, får dine sanser i gang, så underholdningsværdien er i top.

therme erding eine wasserpark in deutschland
© Therme Erding

Er du en af dem der mener at rutsjeturene altid er for korte, bør du prøve Magic Eye, som er verdens længste rutsjebane på hele 365 m. Nyd spændingen i længere tid, og mærk den evige sus i kroppen, når turen er lang, men stadig vild sjov!

Therme Erding for store og små, vandhunde og vovehalse!

Er du en vovehals bør du derimod prøve X-Treme Level rutsjebanen, eller den adrenalinsusende Big Wave i en højde på 17 m. Er du derimod konkurrenceminded kan du udfordre de andre via fart overvågningen i Speed Race. Uanset hvilken sværhed du derfor søger, kan du altid finde masser af underholdning.

Therme Erding er et ægte ferieparadis

Når du oplever den turkis blanke lagune, ser de flere hundrede ægte palmer, og mærker den behagelige varme der er i Wavepool Wellenbad, så ved du at du er i ferieparadiset. Med 30 tema saunaer har du et bredt udvalg, som sikrer dig en unik oplevelse hvert sted, med æteriske olier, sang ceremonier og bodyscrubs. Med termisk vand i boblebadet, 34 grader lagune, og et miljø som kun indbyder dig til afslapning og velvære, kan du tage hul på en afslappet ferie, hvor tiden gerne må stå stille.

therme erding eine wasserpark in deutschland
© Therme Erding

Giv slip på hverdagens stress og jag

Når wellness skal prioriteres er Tropical Spa og VitalityOasis stedet. Sidstnævnte er kun for voksne over 16 år, og har udsøgte hvile- og afslapningsområder. Her er det bl.a. muligt at være med til Qigong, hvor spændinger og energifløjen frigives, og kroppens egne selvhelbredende kræfter aktiveres. Herefter kaldes der til sindsro via termisk helbredende vand, 2 tekstil saunaer og den smukke Bali Lounge.

therme erding eine wasserpark in deutschland
© Therme Erding

Med mineraler fra Dødehavet, Selen Jod og Calsium er grundlaget for fred og ro lagt, så du kan slappe af i en af de mange hvileskaller, liggestole eller welnessmadrasser.


Booking.com

Patrick

Jeg elsker forlystelsesparker, hvilket er årsagen til, at jeg har bruger min tid på at skrive om dem her på min blog. Har du kommentarer eller ønsker til rettelser, skal du endelig bare lave en kommentar nedenfor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Content