HEIDE PARK

0
2012
heide-park-forlystelsespark-tyskland
© Heide Park

Heide Park kort fortalt

237 km fra Padborg-grænsen – ca. 2.5 timers kørsel

187 km fra Puttgarden-færgen – ca. 2 timers kørsel

253 km fra Warnemunde ved Rostock-færgen – ca. 2.5 timers kørsel

Heide Park forlystelsespark

Heide Park er Nordtysklands største forlystelsespark, og ligger kun 60 kilometer syd for Hamborg – tlt på motorvej A7. Er i dermed på vej sydpå, er Heide Park ideelt at besøge på vejen, hvis I gerne vil oplevele lidt spænding på vej ned gennem Tyskland.

Med forlystelser, shows og aktiviteter for hele familien, er der spænding overalt i parken – du kan både få testet hvor meget sus i maven du kan få ved de vildeste forlystelser, blive våd i tømmerforlystelsen. Heide Park er opdelt i 4 temaområder. Du kan eksempelvis besøge den indiske klatresti, hvor du kan afprøve din højdegrænse og balanceringsfærdigheder på denne unikke attraktion.

Rutsjebaner i Heide Park

Gennemsnitsfarten på rutsjebanerne i Heide Park ligger omkring 105 km/t. Der er derfor lagt i kakkelovnen til en hæsblæsende tur. Heide Park er er som tidligere nævnt, Nordtysklands største forlystelsespark. Parken indeholder mere end 60 forlystelser og attraktioner, som helt sikkert vil kunne give dig nogle sjove og hæsblæsende minder. I Danmark kan vi være stolte af, at vi har den ældre eksisterende trærutsjebane – i Heide Park har derimode verdens største og stejleste trærutsjebane, Collossos.

Nogle vil gå så langt at sige, at Collossos er hovedattraktionen hos Heide Park – men parken som helhed har RIGTIG mange super fede rutsjebaner, så vi vil helst ikke vælge nogen frem for andre, da det simpelthen ikke kan lade sig gøre. Så er du til fart og smukke omgivelser, hvor du stort set kan finde madboder hvor end du går, er Heide Park helt klart et besøg værd.

Nedenfor får du alligevel muligheden for at se nogle af forlystelserne i Heide Park an.

Få mere ud af jeres tur til Heide Park

Hamborg (omkring 50 minutter derfra)

Hamborg er Tysklands næststørste by og Europas 8. største by og bestemt et besøg værd. Hamborg ligger kun en times afstand fra Heide Park og er bestemt et besøg værd. I Hamborg finder I et stort antal af parkeringshuse tæt på centrum til fornuftige priser, så I kan parkere bilen og gå en tur i det indre Hamborg. Helt inde i centrum har i eksempelvis mulighed for en kanalrundfart som sejer minimum én gang i timen i dagtimerne. Af seværdigheder er også den store zoologiske have, Hamburg Zoo.

McArthur Designeroutlet i Neumünster (1,5 time væk)

Hamborg var oplagt at nævne i denne sammenhæng, men I skal bestemt også gøre jeg selv den tjeneste, at tage et smut forbi Neumünster, hvor du finder en hel by kun med outlet – altså meget billigt tøj og endda modetøj!

Vi er flere der tænker, at når nogen bruger outlet i en sætning, så lugter det af en overproppet idrætshal med kjoler i alt for små eller store størrelser, som butikkerne prøver at presse ned over hovedet på os. Den tanke kan du/I godt glemme, for sådan er det slet ikke i McArthur designeroutlet i Neumünster.

McArthur designeroutlet er kort fortalt, et område fyldt med omkring 125 butikker, der sælger deres produkt er med op til 60-70% rabat. Af mærkevarerne kan nævnes: Gucci, Ralph Lauren, Hugo Boss, Nike, Levis, Pillyvet, Le Creuset, Triumph og Michael Kors.

Så uanset om I mangler noget at lave på et længere ophold i området omkring Heide Park, eller om i blot er på vej ned gennem Tyskland for en enkelt dag, så bør i tage forbi Neumünster.

Tag dog og sæt nogle timer af, for der er virkelig mange butikker, og der er noget til alle i bilen. Så timerne kan hurtigt løbe fra jer.

Overnatningsmuligheder ved Heide Park

Kun 20 minutters kørsel fra Heide Park finder du Sündsee-Camp, som er et super fedt campingområde med en spektakulær skov og direkte adgang til en sø med strand. Sündsee-Camp tilbyder et væld af sportsfaciliteter – både i vand og på land. Du kan endda få lov til at prøve at ridde gennem de omkringliggende landskab – at se en skov fra hesteryg er slet ikke så dårligt. Der er også en subtropisk pool hvor I kan køle jer ned hvis søen ikke falder helt i jeres smag (da vi var på besøg, skulle vi betale et lille gebyr for at komme ind til poolen – hvilket naturligvis er helt OK).

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 3 votes
Brand Name
Heide Park
Product Name
Heide Park

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here