forlystelsespark-tyskland-Nessie-und-Rasender-Roland

© HANSA-PARK – hvor langt nede i Tyskland?

156 km fra Padborg-grænsen – ca. 1.5 timer kørsel

65 km fra Puttgarden-færgen – ca. 45 minutters kørsel

163 km fra Warnemunde ved Rostock-færgen – ca. 1.5 timers kørsel

© HANSA-PARK kaldes populært familieparken ved havet, da forlystelsesparken er den eneste tyske forlystelsespark, som ligger ud til havet. Mere end 1.000.000 besøgende kommer hvert år og prøver flere af © HANSA-PARK’s prisvindende forlystelser.

Hvis du gerne vil prøve noget end de danske forlystelsesparker, er © HANSA-PARK den tætteste forlystelsespark uden for de danske grænser. Netop derfor er © HANSA-PARK et fantastisk alternativ til andre store forlystelsesparker og feriecentre.

Hvis du har planer om at bruge en weekend ved HANSA-PARK, giver gæsterne hotellet lige ved siden af hele 9,2/10 i vurdering (sidst jeg tjekkede). Find eventuelle gode tilbud på overnatning her, eller brug formlen nedenfor.


Booking.com

Lad os kigge lidt nærmere på, hvad © HANSA-PARK er for en størrelse.

forlystelsespark-tyskland-Rio-Dorado

© HANSA-PARK forlystelsespark

Med velholdte blomster i nøje udvalgte tema-områder, leverer © HANSA-PARK idyliske omgivelser, der gør sit for at du glemmer, at du befinder dig i Nordtyskland. © HANSA-PARK ligger kun 45 minutter fra Puttgarden, så der findes kun dårlige undskyldninger, hvis ikke familien skulle kunne bruge 45. minutter i bil for en masse sjov for hele familien.

forlystelsespark-tyskland-Kaernan

Blandt temaområderne finder du emnerne Bonanza-city, Eventyrland, Nervepirring, Vikingeland, Vandsjov og et super børneområde.

For små børn

forlystelsespark-tyskland-HochseilgartenDer er også spændende sjov i vente til de helt små børn. De små kan bevæge sig ind i legeområdet, Tahiti Trail. De kan også begynde en vandkrig i vandlegepladsen, Roanoko. Kan børnene godt lidt at konkurrere, kan de få lov at udfordre hinanden i boldspillet Hanse-bowl, hvor det gælder om, at ramme bolden i tønde. Radiobilerne for de mindste er også altid en succes.

I © HANSA-PARK’s børneområde finder i også børnesminkning, store forbistrede stiger, samt bold- og hoppehus. Værd at nævne er også, at © HANSA-PARK i 2016 fik tildelt 3. i kategorien ‘Europa’s bedste familieforlystelser’. Samme år fik © HANSA-PARK 4. pladsen i kategorien ‘Europas bedste familieparker’. Dette skete vel at mærke på en spørgerunde hvor mere end 350 forlystelsesparker er blevet vurderet.

Børn under 4 år kommer gratis ind.

For de voksne

For de voksne er der et kæmpe forlystelsesområde, der virkelig er de 45 minutters køretur værd at køre efter. Forlystelsesparken har været åben siden 1977 og flere af parkens forlystelser har siden da fået priser. Rutsjebanen Midgårdsormen giver med garanti et sus i maven, og vil du have mere, står den nervepirrende Nessie klar til at give din en tur rundt i dens loop. Så er der ikke helt enighed om hvem der skriger mindst, så er © HANSA-PARK det perfekte sted at tage til.

Har i brug for en pause fra de vilde rutsjebaner, så kan i med ro i sindet slå jer ned i picknick og chill-out områderne med trappelejre, picnicpladser, terrasser og grønne arealer.

forlystelsespark-tyskland-Blumenmeerbootsfahrt

Skal sulten stilles, kan familierestauranten, Weltumsegler, helt klart anbefales. Af søde sager kan I bl.a. bestille en lækker vaffel fra Elins Vaffeljern eller nogle frisklavede brændte mandler. Mens jeg husker det, vil jeg gerne slå et slag for, at I tager forbi Créperie hvor de sælger de lækreste Crépes. I behøver ikke at købe en hver, blot køb en til deling og vælg lige det fyld i gerne vil have på.

(billede)

Findes der et konkurrencemenneske i dig, så vil Kentucky Derby helt sikker kunne stille lidt af din sult, mens hestene konkurrere om at komme først over målstregen.

Priser hos © HANSA-PARK – Sidst opdateret – 2019

(Vær opmærksom på, at priserne af og til justeres, hvorfor du bedst kan finde dagsprisen på en billet, inde på Hansa-Parks hjemmeside)

Børn under 4 år, kørestolsbrugere med et handicap og handicappede i “BI”-kategorien kommer gratis ind.

Børn i alderen 4-14 år kommer ind for € 29,50.

Personer i alderen 15-59 år kommer ind for € 39.

Er du +60 er du så heldig at komme ind for € 29,50, hvor der tilmed er 1 stk. kage med i prisen.

Gæster med handicapkort “H” kommer ind for € 19,00. 1:1 handicaphjælperen skal betale € 29,50 for billetten.

Gæster med et handikap rådes til at tage fat i Hansa-Park forud for besøget.

Parkering: Parkeringsarealet er stort og koster € 4 for en hel dags parkering af en bil. Har du campingvognen med, koster det € 6 pr. 24 timer. Motorcykler og busser parkerer gratis.

Andre aktiviteter foruden mad og forlystelser

Hvis I efterhånden har været oppe og prøve samtlige forlystelser, så anbefaler vi klart, at I tager jeg tid til at gå en tur i Hansa-haven. I Hansa-haven har du også mulighed for at se parken ovenfra, i det 100 meter høje Holstentårn. I Hansa-haven har du også mulighed for at tage en tur med Hansa-park-ekspressen samtidig med, at du nyder en kold is.

Overnatningsmuligheder ved © HANSA-PARK

Vil du gerne overnatte tæt på forlystelserne, har du mulighed for at sove på et af de mange feriebolier i nærheden. Priserne for at bo i ferieboligerne svinger meget, men da jeg selv var omkring for at se på udvalget, fandt jeg dem typisk til priser mellem € 60-110.

forlystelsespark-Hochseilgarten-hansa-oark-tyskland- Resort

Er det meningen, at I blot skal besøge forlystelsesparken en enkelt dag, kan I overveje at overnatte på et af de nærliggende hoteller.

Få mere ud af jeres tur til HANSA-PARK

Hamborg (1 time væk)

Hamborg er Tysklands næststørste by og Europas 8. største by og bestemt et besøg værd. Hamborg ligger kun en times afstand fra HANSA-PARK og er bestemt et besøg værd. I Hamborg finder I et stort antal af parkeringshuse tæt på centrum til fornuftige priser, så I kan parkere bilen og gå en tur i det indre Hamborg. Helt inde i centrum har i eksempelvis mulighed for en kanalrundfart som sejer minimum én gang i timen i dagtimerne. Af seværdigheder er også den store zoologiske have, Hamburg Zoo.

McArthur Designeroutlet i Neumünster (1 time væk)

Hamborg var oplagt at nævne i denne sammenhæng, men I skal bestemt også gøre jeg selv den tjeneste, at tage et smut forbi Neumünster, hvor du finder en hel by kun med outlet – altså meget billigt tøj og endda modetøj!

Vi er flere der tænker, at når nogen bruger outlet i en sætning, så lugter det af en overproppet idrætshal med kjoler i alt for små eller store størrelser, som butikkerne prøver at presse ned over hovedet på os. Den tanke kan du/I godt glemme, for sådan er det slet ikke i McArthur designeroutlet i Neumünster.

McArthur designeroutlet er kort fortalt, et område fyldt med omkring 125 butikker, der sælger deres produkt er med op til 60-70% rabat. Af mærkevarerne kan nævnes: Gucci, Ralph Lauren, Hugo Boss, Nike, Levis, Pillyvet, Le Creuset, Triumph og Michael Kors.

Så uanset om I mangler noget at lave på et længere ophold i området omkring HANSA-PARK, eller om i blot er på vej ned gennem Tyskland for en enkelt dag, så bør i tage forbi Neumünster.

Tag dog og sæt nogle timer af, for der er virkelig mange butikker, og der er noget til alle i bilen. Så timerne kan hurtigt løbe fra jer.

Rutevejledning til HANSA-PARK

Det er efterhånden blevet så nemt at finde vej. I stedet for, at du læser ruten her på siden, så kan du hurtigt få en præcis rutevejledning til HANSA-PARK. Se den her.


Booking.com

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
4 based on 15 votes
Brand Name
© HANSA-PARK
Product Name
© HANSA-PARK
DEL

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here